Рецепт з кабачків з тунцем

Салат виходить одночасно легким і пікантним. Обсмажені кабачки і тунець роблять його ситним. Подібний салат з тунцем і кабачками прикрасить будь-який святковий стіл. Заходьте на вогник.

Інгредієнти

салат

  • Тунець (200 г) - 1 банка
  • Помідор (великих чи 3 середніх) - 2 шт
  • Кабачок (500 г) - 1 шт
  • Олія (для обсмажування кабачків) - 3 ст. л.
  • Оливки зелені - 20 шт
  • Цибуля зелена (пір'їнки) - 4 шт
  • Сіль за смаком

заправка

  • Оливкова олія (якщо тунець в олії, можна використовувати цю олію в заправку замість оливкової) - 3 ст. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Вода (рідина з-під оливок) - 1,5 ст. л.
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 8

Кабачок очистити від шкірки, при необхідності видалити насіння. Я цього не робила, мій кабачок був молоденький. Нарізати півкільцями товщиною 0,3-0,5 см і обсмажити на сковороді, змащеній олією. Я смажу в один шар, присолюю, потім перевертаю. Смажаться кабачки дуже швидко.
Помідори нарізаємо тонкими півколами. Викладаємо салат на тарілку. Шматочок помідора, шматочок кабачка і т. і.
Ось така вийшла ідилія. Салат злегка посолити і посипати чорним перцем. Готуємо заправку. Якщо у вас маслини, то замість рідини краще додати оцет, оскільки вона не особливо смачна. Оливкову олію, рідину з-під оливок, роздавлений в землянці часник змішати в однорідну емульсію. Я це роблю силіконовим пензликом. Полити заправкою помідори з кабачками.
Викласти на верх салату оливки і тунець невеликими шматочками.
Салат посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею і можна подавати.
І вид зверху. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі