Салат з ковбасою

Тут ви можете дізнатися як приготувати швидкий і простий салат з ковбасою, з копченою і сирокопченою, вареною і мисливською, молочною і московською, сухою, курячою і охотнічою ковбасою купками, рецепт з чіпсами, з горошком і млинцями, з крекером і сиром косичка, з кукурудзою і омлетом. Салат з ковбасою, плавленим сиром і яйцем, з крабовими паличками і помідорами, з сухариками і ананасами, з ковбасою салямі і хріном, з сушеними і маринованими грибами, пекінка з рисом, з млинцями, шампіньйонами і яйцями шарами. Приготуйте простий салат з ковбаси, з вареної і копченої, молочної і мисливської, охотнічої і сухої ковбаси, рецепт з яйцями і пекінки, з сиру, буряка і огірка, з ананасом і чорносливом, з моркви і мівіни, з хріном і рисом, яєць і кукурудзи, з болгарським перцем, з свіжої, синьої і пекінської капусти, з корейською морквою і мисливськими ковбасками.

Не знаю чому така назва, але рецепт з мого зошита. Салат з капусти і копченої ковбаси і правда вийшов смачним. Не дивлячись на наявність ковбаси, він не важкий. Якщо є бажання, запрошую покуштувати.

Інгредієнти

  • Капуста китайська - 300 г
  • Ковбаса копчена - 250 г
  • Гриби (мариновані) - 300 г
  • Горошок зелений (консервований) - 50 г
  • Буряк (варений) - 50 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Цукор - 0,5 ч. л.
  • Оцет (6%) - 2 ст. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Перець чорний (мелений, за смаком)
  • Майонез - 150 г

Ситний, легкий в приготуванні салат з маринованих огірків, копченої ковбаси і бекону, пікантний смак якому надають мариновані огірки і гостра гірчична заправка.

Кількість порцій: 2

Інгредієнти

  • Бекон (сирої) - 4 шт
  • Картопля (дрібна, відварена в мундирі) - 2 шт
  • Огірок маринований - 6 шт
  • Ковбаса (копчена) - 50 г
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Олія - ​​4 ст. л.
  • Оцет (яблучний) - 2 ч. л.
  • Гірчиця (готова) - 2 ч. л.
  • Цукор (щіпка)
  • Сіль за смаком
  • Зелень (у мене петрушка)
  • Насіння кропу (за смаком)

Ситний і смачний салат з ковбасою копченою «Мюнхенський» став дуже популярною закускою до пива, але цей салат з твердим сиром можна подати і на вечерю, і на святковий стіл. Ці рецепти святкового салату дуже прості. Як м'ясну складову в салат додають копчену грудинку, мисливські ковбаски, куряче м'ясо або яловичий язик. Така порада: відварну картоплю для салатів потрібно підсолювати тільки після закипання води. Тоді картопля вийде не розсипчастою і її буде легко нарізати акуратними кубиками.

Інгредієнти

  • Ковбаса - 300 г (напівкопчена)
  • Сир твердий - 200 г
  • Огірки - 3 шт (мариновані)
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Цибуля зелена - 1/2 пуч.
  • Петрушка - 1/2 пуч.
  • Кріп - 1/2 пуч.
  • Сметана - 100 г
  • Майонез - 100 г
  • Оцет яблучний - 1 ст. л.
  • Гірчиця готова - 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль за смаком

Кількість порцій: 3

Один з улюблених салатів моєї сім'ї. Коли вперше побачила цей новий рецепт салату з крабових паличок і капусти, довго не наважувалася зробити. Було не дуже зрозуміло поєднання продуктів. Але коли приготувала - всі сумніви зникли, цей салат без майонезу був буквально "зметений зі столу" дітьми. Так що все прекрасно поєднується. Салат з категорії - нові салати. Спочатку треба спробувати, а потім робити висновки. Готується за лічені хвилини.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна / Капустa (молода) - 300 г
  • Крабові палички - 100 г
  • Ковбаса (копчена) - 100 г
  • Кукурудза - 1 бан.
  • Морква (сира) - 1 шт
  • Перець болгарський - 1/2 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Сметана - 120 г
  • Гірчиця - 1/2 ч. л.
  • Сіль
  • Петрушка
  • Кріп
  • Перець чорний

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 8

Рецепт салату бюджетний, смачний і ситний, а головне - всесезонний. Салат з квасолі, ковбаси і картоплі.

Інгредієнти

  • Картопля - 200 г
  • Ковбаса (варена, варено-копчена, сардельки. У мене імперська) - 200 г
  • Сир твердий - 100 г
  • Квасоля консервована (червона) - 140 г
  • Цибуля ріпчаста (червона) - 1 шт
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Гірчиця (у мене столова гостра, за рецептом 1 ст. л. зернистої) - 1 ч. л.
  • Оцет (винний) - 2 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Сіль

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 6

Цей салат з ковбасою і кукурудзою я готую коли гості на порозі. Готується буквально 15 хвилин, а виглядає красиво. Та й смак у нього відмінний, продукти разом прекрасно поєднуються. Цей рецепт салату можна використовувати як на свято, весілля так і просто на вечерю.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 3 шт
  • Ковбаса (сервелат) - 70 г
  • Кукурудза - 170 г
  • Сир плавлений - 100 г
  • Кріп
  • Майонез - 2 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 3

У цьому рецепті покажу як зробити дуже смачний, соковитий і швидкий салат з ковбасою. Якщо не пробували салат з яєчними млинцями, обов'язково спробуйте приготувати - впевнена Вам сподобається! Чудово підійде, як додатковий салат на святковий стіл. Спробуйте!

Інгредієнти

  • Ковбаса (у мене копчена) - 150 г
  • Огірок - 150 г
  • Яйце куряче (для млинців) - 3 шт
  • Цибуля ріпчаста (маринована або свіжа за бажанням) - 1 шт
  • Майонез
  • Сіль за смаком
  • Кріп - за смаком

Кількість порцій: 4

Швидкий салат з корейською морквою і ковбасою, спробуйте.

Інгредієнти

  • Квасоля консервована - 1 бан.
  • Морква (корейська) - 200 г
  • Ковбаса (сервелат) - 150 г
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Сухарики - 1 пач.
  • Сир твердий - 50 г
  • Майонез - за смаком

М'ясні салати дуже затребувані на Новорічному столі, а якщо це салат з язика, то це ще й делікатес. А якщо ви оформите свій салат у вигляді "Свинки" - символу Нового 2019 рок, то ви явно порадуєте своїх рідних і гостей.

Інгредієнти

салат

  • Майонез - 3 ст. л.
  • Язик свинячий (або яловичий варений) - 200 г
  • Картопля (варена в "мундирі") - 2 шт
  • Яйце куряче (варене) - 2 шт
  • Огірок - 1 шт
  • Редька - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 шт
  • Кріп
  • Сир твердий - 100 г

оформлення

  • Ковбаса (варена) - 50 г
  • Смородина червона (або журавлина, брусниця) - 20 шт
  • Перець болгарський (червоний) - 1 шт
  • Петрушка (або кріп) - 1 пуч.
  • Маслини - 1 шт

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 6

Поділюся рецептом з вами! Є такий салат - з млинцями! Будемо пробувати, друзі, "Майстри смачного життя"! Дуже ситний і простий салат на Великдень! Можна з різною ковбасою! На здоров'я угощайтеся! Від млинців звільняйтеся!

Інгредієнти

  • Ковбаса (сервелат, будь-яка копчена) - 200 г
  • Блін (будь-які млинці, можна готові класичні, можна спеціально приготувати за улюбленим рецептом) - 4 ... 6 шт
  • Огірок солоний (за смаком і розміром, у мене в цей раз солоних не було, замінила маринованими) - 1 ... 2 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Зелень (за смаком) - 1 пуч.
  • Майонез - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Сир твердий (за бажанням, я в цей раз не додавала) - за смаком

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

З простих продуктів салат виходить дуже смачним, а склад ніхто з гостей не вгадає. Всі хто пробує такий листковий салат з сухариків і ковбасою, просять поділитися рецептом.

Інгредієнти

  1. Ковбаса (сервелат) - 150 г
  2. Майонез - 3 ст. л.
  3. Яблуко - 150 г
  4. Горошок зелений - 150 г
  5. Морква - 100 г
  6. Яйце куряче - 2 шт
  7. Сухарики - 50 г

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4