Салат з квасолі

Пісний і дієтичний салат з квасолі, теплий з червоної і білої, вареної і молодої, з чорної і зеленої стручкової і спаржевої, з шпарагової, з консервованої і маринованої, з великої і відвареної квасолі яська на стіл, з сухариків, курки та моркви, з грибів і буряка. Салат з квасолі, помідорів і ковбаси, з грінками і перцем, з часником, майонезом і олією, з оселедця та огірків, з печериць і цибулі, з печінки і тунця, з язика та печериць, консервування. Салати з тунцем, з червоною, білою і чорною, з консервованою і маринованою, зі спаржевою і стручковою квасолею в томаті, з сухариками і маринованими грибами, з куркою в томатному соусі, консервований салат. Квасоля з овочами, морквою і помідорами, салат із маринованої зеленої шпарагівки, баклажани з квасолею, салат з буряка, баклажанів, квасолі, помідорів і моркви, з грибами, баклажанами і помідор без перцю, рецепти салатів на зиму, консервація. Як приготувати і закривати смачний салат із квасолі, швидкий в приготуванні, поживний, багатий вітамінами і білком.

Ситний та швидкий в приготуванні салат з сиром і консервованою квасолею без м'яса. Готую його дуже давно і спочатку модифікувала оригінальний рецепт під себе оскільки дуже люблю сир та петрушку в салатах.

Інгредієнти

  • Квасоля консервована - 1 бан.
  • Огірок солоний (можна замінити на мариновані) - 200 г
  • Цибуля червона (можна замінити на звичайну ріпчасту) - 50 г
  • Петрушка - 50 г
  • Сир твердий - 100 г
  • Майонез - 5 ст. л.
  • Сіль

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 3

Пікантні, гострі, вітамінні і овочеві салати з курячою грудкою. Схожий на корейський. Велика кількість овочів в складі. Вітамінний та ситний салат з куркою, спробуйте!

Інгредієнти

  • Квасоля стручкова - 1 пуч.
  • Огірок - 2 шт
  • Грудка куряча (печена) - 1 шт
  • Морква - 2 шт
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Гірчиця - 2 ч. л.
  • Кунжут - 1 ст. л.
  • Спеції - 1 ч. л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Абсолютно смачний, пікантний, в міру гострий осінній салат з вареної квасолі та сезонних овочів. Готувати його просто і швидко, виходить соковито, яскраво, ароматно! Пригощайтеся! Готуйте салат з листям салату, він смачний.

Інгредієнти

  • Квасоля (відварна, можна консервовану) - 6 ст. л.
  • Яйце куряче (відварене) - 2 шт
  • Помідори черрі - 6 шт
  • Листя салату (для подачі)
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 шт
  • Сир твердий - 70 г
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Оцет (9%) - 1 ст. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Вода - 100 мл
  • Часник - 1 зуб.
  • Спеції (за смаком: сіль, суха аджика)
  • Петрушка - 4 веточ.
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.

Рецепт цього салату з корейської моркви і червоної квасолі дала моя подруга багато років назад. І в пост він виручає і легкістю свого приготування і свіжим смаком!

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 6

Інгредієнти

  • Квасоля консервована (червона) - 1 бан.
  • Огірок (свіжий) - 2 шт
  • Морква (по-корейськи) - 200 г
  • Петрушка - 1 пуч.
  • Олія рослинна (або оливкова) - 3 ст. л.
  • Кріп - 1 пуч.

Пропоную приготувати один з найпростіших салатів, з його приготуванням впорається навіть дитина. Цей салат з болгарського перцю і консервованої квасолі може бути приготовлений на вечерю як цілком самостійне блюдо. Ситний, і в той же час досить свіжий за своїми смаковими відчуттями. За це літо готувала його кілька разів.

Інгредієнти

  • Квасоля стручкова - 100 г
  • Квасоля консервована - 1 бан.
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Огірок - 2 шт
  • Маслини - 1 горст.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Гірчиця - 0.5 ч. л.
  • Часник - 1 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний (свіжозмелений)
  • Мед (за бажанням) - 1 ч. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 3

Заряд енергії, збалансований склад і прекрасний смак! А готувати цей смачний салат з тунцем і вареної квасолі дуже просто і швидко, буквально 5 хвилин.

Інгредієнти

  • Квасоля (варена або консервована) - 200 г
  • Тунець (консервований) - 0,5 бан.
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Яйце куряче (Варене) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста (маленька) - 0,5 шт
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Сік лимонний

Час приготування: 5 хвилин

Кількість порцій: 2

Смачний і ситний салат з баклажанів, відвареного мяса і квасолі. Він займе гідної місце на вашому столі і не залишить нікого байдужим. Оригінальний, соковитий, в міру гострий салат з квасолі. Збалансований і гармонійний смак. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Квасоля (у мене відварна) - 4 ст. л.
  • Яловичина (відварна) - 70 г
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Цибуля червона - 0,3 шт
  • Зелень (по парі гілочок петрушки і кропу)
  • Спеції (по щіпці: кондарі (чабер), хмелі-сунелі, аджика суха або гострий мелений перець)
  • Сіль за смаком
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Баклажан - 1 шт

Яскравий, барвистий і дуже смачний салат з нутом і квасолі, який не нанесе багато шкоди фігурі і порадує смакові рецептори. Прочитайте, як приготувати такий салат під оригінальною заправкою. Такий салат з овочів буде радувати око і дітей, і дорослих. Чудовий варіант на заміну "Олів'є" або вінегрету. Спробуйте приготувати такий салат для себе, своїх рідних і близьких. Порадуйте їх яскравим і смачним салатом, який підніме настрій на всі 100%.

Інгредієнти

  • Горох нут - 300 г
  • Квасоля - 400 г
  • Перець паприка - 2 шт
  • Помідор - 2 шт
  • Червона цибуля - 1 шт
  • Лимон - 1 шт
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Часник - 1 зуб.
  • Мед - 1 ч. л.
  • Чилі порошок - 1/4 ч. л.
  • Петрушка - 1 пуч.
  • Сіль за смаком

Кількість порцій: 4

Чудовий салат з м'ясом і консервованої квасолі - ситний, простий в приготуванні, ошатний, він відмінно підійде до святкового столу. Це мій авторський рецепт, інгредієнти даю приблизно, не бійтеся змінювати їх кількість в ту чи іншу сторону, підлаштовувати рецепт під свій смак.

Інгредієнти

салат

  • М'ясо (відварне або запечене, бажано яловичина) - 150 г
  • Цибуля біла (невелика) - 1 шт
  • Перець болгарський - 1/2 шт
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Зелень (кінза або петрушка) - 1/2 пуч.
  • Помідори черрі - 200 г
  • Квасоля (консервована або відварна) - 250 г

заправка

  • Олія - ​​2 ... 3 ст. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль
  • Суміш перців
  • Перець чилі (за бажанням) - 1 щіпка

Ще один варіант всім відомого салату з помідорів, квасолі та грибів.

Інгредієнти

  • Квасоля консервована - 1 бан.
  • Гриби консервовані - 1 бан.
  • Помідор - 2 шт
  • Огірок солоний - 2 шт
  • Сухарики - 1 пач.
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 шт
  • Сіль
  • Майонез

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 8

Незвичайний смак салату завдяки заправці. Дуже смачний салат з руколи і великим вмістом білка. Дуже корисний спортсменам.

Інгредієнти

  • Квасоля консервована - 40 г
  • Лимон (сік) - 0,2 ч. л.
  • Часник - 1/2 зуб.
  • Оливкова олія - ​​1 ч. л.
  • Рукола
  • Сир сирний - 25 г
  • Цибуля червона - 1/4 шт
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Соєвий соус - 1 ч. л.
  • Бальзамик - 0,5 ч. л.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 1

Цей смачний салат без майонезу з квасолі з часником дуже простий у приготуванні і для нього підійде червона відварна квасоля. В залежності від бажаної гостроти кількість часнику ти можеш коригувати. Заходьте, угощайтесь!

Інгредієнти

  • Квасоля - 100 г
  • Сіль
  • Часник - 2 зуб.
  • Перець чилі - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста (невелика) - 1 шт
  • Кінза - 3 гілочки
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Оцет (білий винний) - 1 ст. л.
  • Суміш перців
  • Приправа (гостра з арахісом, хрустким перцем і кунжутом)

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 1

Дуже соковитий, ароматний і ситний салат з редьки, квасолі і гарбуза. Крім того, його можна подати на гарнір, а під час Посту він може навіть бути самостійною стравою. А корисних овочів в ньому - перець болгарський, гарбуз, редька, квасоля, цибуля і петрушка, часник - цілий букет! Цей салат з квасолі з часником готується легко і просто. Я постаралася зробити докладний опис. Готуйте пісні салати на радість!

Інгредієнти

  • Редька (близько 200 г) - 1 шт
  • Гарбуз - 200 г
  • Квасоля (стакан 200 мл, квасоля вже відварена) - 1 скл.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Цибуля червона (велика цибулина) - 1/2 шт
  • Помідор - 2 шт
  • Часник - 5 зуб.
  • Зелень (приблизно 20 г) - 1/2 пуч.
  • Перець солодкий червоний (великий) - 1/2 шт
  • Олія (2 л. для обсмажування овочів, 2 ст. л - оливкової олії для заправки) - 4 ст. л.
  • Оцет (6%) - 1 ст. л.
  • Цукор
  • Сіль
  • Спеції

Яскравий, смачний мексиканський салат з кукурудзи і квасолі готується з доступних продуктів. Він підходить для вегетаріанського і пісного харчування. Повноцінне блюдо, яке цілком може замінити вечерю.

Інгредієнти

салат

  • Квасоля - 50 г
  • Огірок (свіжий) - 1 шт
  • Помідор (свіжий) - 1 шт
  • Перець болгарський (різного кольору) - 1 шт
  • Кукурудза (консервована) - 0,5 бан.
  • Кріп - 2 гілочки
  • Вода (холодна для варіння квасолі) - 250 мл

заправка

  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Оцет (яблучний) - 1 ст. л.
  • Паприка солодка - 0,5 ч. л.
  • Сіль
  • Перець чилі

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Смачні, насичені, яскраві, ситні салати без мяса з квасолі, пісні, цілком можуть виступати в якості самостійного блюда!

Інгредієнти

салат

  • Квасоля - 100 г
  • Баклажан - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Олія (для смаження) - 5 ст. л.
  • Сіль (за смаком)
  • Спеції (за смаком)

заправка

  • Горіхи волоські - 20 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Гірчиця (дижонская) - 1 ч. л.

Кількість порцій: 4

Смачний і корисний, простий і доступний салат з маринованих огірків, квасолі і картоплі. Хрусткий, трохи пікантний, ситний. Салат, гарнір або самостійне блюдо. Готується за хвилини, якщо заздалегідь відварити квасолю і картоплю. Заходьте, угощайтесь.

Інгредієнти

  • Квасоля - 100 г
  • Картопля - 200 г
  • Огірок маринований - 100 г
  • Капуста квашена - 100 г
  • Цибуля червона - 50 г
  • Зелень - 1/2 пуч.
  • Олія соняшникова - 5 ст. л.
  • Хрін (столовий) - 1 ч. л.
  • Цукор - 1 пуч.

Ситний і смачний овочевий салат з білої консервованої квасолі і пікантної заправки. Для подачі доповнила салат відвареним буряком, який помістила на дно порціонної склянки. У підсумку: салат не убрався кольором буряка, а для тих, хто любить салат з буряка це відмінне і корисне доповнення.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 3

Інгредієнти

для салату

  • Квасоля консервована (біла) - 1 бан.
  • Цибуля червона (маленька цибулина) - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Картопля (середнього розміру) - 2 шт
  • Буряк - 1 шт
  • Перець болгарський (червоний) - 0,5 шт
  • Помідори черрі - 8 шт
  • Петрушка - 0,25 пуч.
  • Сіль (за смаком) - 0,5 ч. л.
  • Перець чорний (за смаком, мелений) - 0,25 ч. л.

заправка

  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Гірчиця - 1 ч. л.
  • Часник (за смаком) - 2 зуб.

Буває таке, що до вас несподівано нагрянули гості і потрібно швидко накрити на стіл. Або холодним осіннім вечором захотілося покуштувати "майонезного" салату, а готувати сил немає. Тоді знайомтесь з салатом з сухариків, простим і дешевим, для якого не потрібен навіть ніж! Потрібно тільки відкрити і змішати! З однойменним фільмом рецепт зв'язку не має. Просто для приготування потрібно три основних інгредієнта і два для заправки. Цим рецептом зі мною вже багато років тому поділилася подруга, дуже вона його хвалила. Я довгий час не наважувалася на приготування, тому що склад на слух мене не вразив. Але через пару років я все таки вирішувалася і не пошкодувала! Тепер цей салат з консервованих грибів і квасолі "Три плюс два" в списку наших коханих! Був випробуваний як мінімум десятьма друзями і сподобався чоловічій половині рівно як і жіночої, хоча в складі немає м'яса. В пост можна приготувати, замінивши майонез на пісний аналог. Так що рецепт дуже універсальний!

Інгредієнти

  • Гриби консервовані - 250 г
  • Квасоля (можна відварну або консервовану) - 250 г
  • Сухарики - 1 пач.
  • Часник - 1 зуб.
  • Майонез - за смаком

Час приготування: 15 хвилин

Салат зі свіжої капусти, квасолі і моркви, яка прикрашена зеленню. У сезон чудово доповнюється гранатом!

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна / Капустa - 380 г
  • Морква - 300 г
  • Квасоля (готова) - 300 г
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Зелень (будь-яка) - 1 пуч.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 10

Салат з крабовими паличками і квасолею - це неймовірно смачна і ситна закуска. Цей салат з яйцями швидко готується і містить мінімум інгредієнтів. Фішкою салату є поживна червона квасоля у власному соку, джерело рослинного білка, ніжні і соковиті крабові палички, а також варені яйця. Цей простий салат з крабових паличок прекрасно підійде для святкового столу. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Квасоля консервована (червона у власному соку, маса квасолі - 155 г) - 1 бан.
  • Крабові палички - 200 г
  • Яйце куряче - 5 шт
  • Майонез - за смаком
  • Часник - 1 зуб.
  • Кріп (для прикраси)
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (мелений) - за смаком
  • Сир твердий (для прикраси) - 30 г
  • Яйце перепелине (для прикраси) - 3 шт
  • Паприка солодка (для прикраси)
  • Листя салату / Салат (для прикраси)

Гострий квасолевий салат з бринзою і кінзою - салат для любителів гостренького і пікантного. Володіє приємними гостро-пряними смаками. Готується неймовірно швидко.

Інгредієнти для салату з квасолі

  1. Квасоля консервована (в гострому соусі чилі) - 1 бан.
  2. Бринза - 150 г
  3. Кінза (великий пучок) - 1 пуч.
  4. Часник (або за смаком) - 1 зуб.

Час приготування: 10 хвилин