Салат з листя салату

Смачні салати із листя салату і курки, рецепти салату з сиром фетою, з яєць і тунця, з авокадо і руколи, з червоної риби. Заправка до салату із листям салату і яєць, мікс, страви з листя салату і фета. Тут ви дізнаєтеся чим заправити і який пісний салат з листя салату можна зробити, що приготувати. Рецепти салатів з листя салату і авокадо. Готуйте і насолоджуйтеся!

Це дуже простий, ситний і багатошаровий салат з бiлих грибів і картоплі з огірками. Кожен шар цього салату перемазують майонезом. Можна використовувати будь-які гриби на свій смак. Розповім, як приготувати салат з грибами «Боровик». Подібні салати з грибів частенько готують на різні свята. Ви не помилитеся з його вибором, адже він ситний і сподобається всім гостям. Його можна використовувати як рецепт салату на весілля. Такий салат потрібно залишити в холодильнику, щоб він просочився. Можна використовувати білі, лісові гриби, заморожені і навіть консервовані.

Інгредієнти

  • Білі гриби - 200 г
  • Цибулина - 1 шт
  • Картопля - 1 шт
  • Мариновані огірки - 1-2 шт
  • Яйця курячі - 2 шт
  • Зелена цибуля - 5-6 шт
  • Майонез - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Салатні листя - за смаком
  • Соняшникова олія - ​​за смаком
  • Зелень - за смаком

Кількість порцій: 8

Смачний і ситний салат з квасолі швидкого приготування, з продуктів, що знайшлися під рукою. Готується 15 хвилин, з доступних продуктів, а виходить ніжний і соковитий.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 4 шт
  • Огірок маринований - 5 шт
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Сир твердий - 80 г
  • Квасоля консервована - 1 бан.
  • Листя салату - 1 пуч.
  • Майонез - 4 ст. л.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 6

Оригінальний і ніжний з категорії - салати з моркви і рибних консервів. Склад я привожу від автора. Мої поправки - це заміна консервованої горбуші на мариновану (сама солила свіжоморожену) і мій салат - без листя салату (не виявилося на момент приготування).

Інгредієнти

  • Горбуша (консервована) - 2 бан.
  • Цибуля ріпчаста - 100 г
  • Огірок - 100 г
  • Кріп
  • Рис - 0,5 скл.
  • Морква - 120 г
  • Листя салату / Салат
  • Майонез
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Лимон (невеликий) - 0,5 шт

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 6

Легкий і свіжий розкішний святковий салат з простим набором продуктів. Дуже смачний і швидкий салат з тунця і листям салату. Перший раз приготувала його років 5 назад, всім дуже сподобався. З тих пір намагаюся завжди тримати в холодильнику баночку консервованого тунця у власному соку або в олії. Готується швидко і відразу подається на стіл. Рекомендую приготувати!

Інгредієнти

  • Тунець (200 г) - 1 бан.
  • Листя салату / Салат (айсберг, пекінська капуста) - 100 г
  • Перець болгарський (великі, бажано різного кольору) - 2 шт
  • Яйце куряче (варене) - 3 шт
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Сіль за смаком

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

Легкий, живильний салат без майонезу з вареної білої квасолі з дивовижно простим соусом. Дуже смачно!

Інгредієнти

  • Квасоля (в сухому вигляді; біла) - 100 г
  • Листя салату / Салат - 1 пуч.
  • Томатна паста - 140 г
  • Йогурт (натуральний; густий) - 150 г
  • Оливкова олія (extra virgin) - 1 ст. л.

Час приготування: 70 хвилин

Кількість порцій: 1

Гарні, легкі і одночасно поживні і смачні салати з листя салату і свіжих печериць. Горіхи і гриби забезпечать вас білками, а зелень - вітамінами. А що ще потрібно для пісного або вегетаріанського харчування, яке не повинно приносити шкоди організму.

Інгредієнти

  • Печериці (свіжі) - 200 г
  • Листя салату / Салат - 150 г
  • Огірок - 1/2 шт
  • Естрагон (або 0,5 ч. л. сушеного) - 3 гілочки
  • Цибуля-шалот (або небагато ріпчастої цибулини) - 1 шт
  • Горіхи волоські - 3/4 скл.
  • Оливкова олія (першого холодного віджиму) - 1/3 скл.
  • Масло волоського горіха - 2 ст. л.
  • Оцет (білий винний або будь-який інший білий оцет.) - 2 ст. л.
  • Сіль - 1/2 ч. л.

Смачний рецепт салату з курки і листя салату найсмачніший з не хитрим набором продуктів. Соковитий, свіжий, цікавий. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Стегенце куряче (відварене або запечене) - 1 шт
  • Яйце куряче (відварене) - 3 шт
  • Листя салату / Салат - 4 гілочок
  • Яблуко (не велике, кисле) - 1 шт
  • Огірок (невеликий) - 2 шт
  • Майонез (за смаком)
  • Кріп (пару гілочок)

Люблю цей салат з червоною капустою: хрусткий, з насиченим смаком. Прийшла до нього самостійно, коли в холодильнику на одній полиці зустріла всі перелічені продукти, хоча тут, звичайно, ніяких відкриттів. Роблю його собі на сніданок. Підійде, як гарнір до жирного м'яса або птиці. І дуже зручний, щоб взяти з собою, головне заправку покласти на дно, а всі інші інгредієнти не змішувати до подачі.

Інгредієнти

  • Капуста червона (зверніть увагу, який маленький качан у мене!) - 0.3 вилок
  • Листя салату / Салат (я завжди принципово кладу салат-айсберг, просто його немає серед інгредієнтів. Він самий хрусткий і соковитий, тут це важливо.) - 0.3 вилок
  • Яблуко (солодке) - 1 шт
  • Морква (у мене дуже здорова морква, тому беру половинку.)
  • Олія - ​​за смаком
  • Гірчиця (я беру зернову, але можна взяти будь-яку. Для любителів натуралізму підходить гірчичний порошок або розмелені в ступці насіння гірчиці) - 1 ч. л.
  • Сік лимонний - 1 ч. л.
  • Суміш перців (ось це дуже обов'язковий інгредієнт! Дуже смачний цей салат саме поперчений!) - за смаком
  • Сіль за смаком

Час приготування: 5 хвилин

Кількість порцій: 1

Цим рецептом поділилася в інтернеті шеф-кухар кафе і я від душі дякую їй! В цьому теплому салаті з курячою печінкою відмінно поєднуються печінка, виноград і листовий салат, а кисло-солодко-гостра заправка апетитно доповнює смак! Запрошую на частування! Смачного!

Інгредієнти

  • Печінка куряча (180-200 г, з розрахунку 60 г на 1 порцію) - 200 г
  • Виноград (без кісточок, 60-80 г) - 60 г
  • Листя салату / Салат - 150 г
  • Цибуля ріпчаста - 60 г
  • Вершки - 150 мл
  • Мед (для заправки) - 30 г
  • Гірчиця (краще зернова, для заправки,) - 30 г
  • Хрін (для заправки) - 30 г
  • Олія соняшникова (рафінована, для смаження) - за смаком

Час приготування: 15 хвилин

Пропоную вам спробувати салат з молоденьким буряковим бадиллям. Воно свіже, незвичайне і дуже смачне.

Інгредієнти

  • Бадилля (бурякове, молоде) - 1 пуч.
  • Листя салату / Салат - 1 пуч.
  • Грудка куряча (половинка цілої) - 1 шт
  • Помідор - 2 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Часник (невеликих) - 3 зуб.
  • Зелень - за смаком
  • Соус (з майонезу і кетчупу) - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Цей салат з листя салату - альтернатива смаженому шпинату, його я побачила в далекі 90, на о. Сахалін. Так готують його кореянки, вони взагалі, можуть з будь-якої зелені приготувати смачну закуску. Готується швидко, втім так само швидко і зникає зі столу. Кухня: Корейська

Інгредієнти для салату з листя салату

  1. Листя салату / Салат (великі) - 2 пуч.
  2. Соєвий соус - 1 ст. л.
  3. Перець чилі - 1/2 шт
  4. Цукор - 1/2 ч. л.
  5. Оцет (рисовий або столовий 6%) - 1/2 ст. л.
  6. Стрілки часникові - 5 шт
  7. Кунжут - 1 ч. л.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 2