Салат з сиром

Смачний салат з сиром косичка і фета, з крекером і косичкою, з бринзою, з тунцем і фетою, з копченою куркою і перцем, з авокадо і ананасом, з виноградом і гранатом, з грушею, мікс із фетою, мисливськими ковбасками, з плавленим сиром і косичкою. Салат із сиром і мисливською ковбасою і листям салату, з пекінською капустою і помидорами, з курячим філе і брокколі, з ананасами, з крабовими паличками і сухариками, з буряком та часником, руколою та фетою, з оливками і кукурудзою, з творогом і огірком, з курячою грудкою. Салат з сиром, часником і маринованими грибами шампіньйонами, з плавленими сирками, з ананасами, яблуками та чорносливом, з овочами і крабами, з шинкою і болгарським перцем, з сухариками і червоною рибою, з курячим філе і яйцем, з оселедцем і яйцями, з кунжутом і сиром чечелем, з шпротами. Рецепт салату з копченого і твердого, з свіжого і адигейського, з плавленого сиру косичка і буряка, з печінки і серця, з руколи і фети, з моркви сирої і помідорів, з редиски і пекінської капусти, з гарбуза і мисливських ковбасок, з кукурудзи і болгарського перцю, з плавленого сиру і цвітної капусти, з ковбаси і крабових паличок, з крабів і курки, з яєць і плавленого сирка, з черемші і огірків, з помідорів та яєць, з часнику і плавлених сирків. Смачні салати з сиром, з плавленим і копченим, з твердим і домашнім, з копченим ковбасним і голландським, з адигейським і балканським, з голубим і тертим, з російським сиром з пліснявою і ковбасою, з морквою.

Корисний літній салат з твердого сиру і інжиру з фруктовими нотками, який стане прекрасним доповненням до обіду. Спробуйте салат з сухариків, це смачно!

Інгредієнти

Салат

  • Листя салату (Латук) - 1 пуч.
  • Рукола - 1 пуч.
  • Сир твердий (Пекоріно) - 50 г
  • Інжир - 6 шт
  • Сухарики - 2 ст. л.
  • Фісташки - 2 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний

Соус

  • Оливкова олія - 1 ст. л.
  • Бальзамик - 1 ст. л.
  • Мед - 1/2 ч. л.

Дуже вітамінний, корисний і при цьому смачний салат з листя салату і сиром адигейським! Поєднання інгредієнтів незвичайне, але виходить вишукане і смачне ресторанне блюдо.Салат "Соняшник" теж смачний, спробуйте.

Інгредієнти

Заправка

  • Малина (можна брати свіжоморожену) - 180 г
  • Оливкова олія - ​​200 мл
  • Мак - 1 ст. л.
  • Сіль - 0.5 ч. л.
  • Перець чорний - 0.5 ч. л.
  • Цукор - 1/2 скл.
  • Порошок гірчичний - 1 ч. л.
  • Оцет (виноградний або яблучний, можна винний, але тільки не столовий) - 1 ст. л.
  • Цибуля зелена - 50 г
  • Сік лимонний - 1 ст. л.

Салат

  • Шпинат - за смаком
  • Рукола - за смаком
  • Сир адигейський - 100 г
  • Яйце куряче (для панірування) - 1 шт
  • Борошно пшеничне (для панірування) - 50 г
  • Борошно мигдальна (для панірування) - 50 г
  • Листя салату (у мене мікс з трьох видів) - за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Прикупила з нагоди упаковочку сулугуні, люблю я його. А на вечерю треба було терміново зварганити якийсь салат, чоловік повинен був ось-ось нагрянути. Ну, і зварганила салат з маринованими печерицями і сиром сулугуні... буквально, з того, що знайшлося в холодильнику. А вийшло нічого так. Заходьте!

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Листя салату - 1/2 пуч.
  • Огірок - 1 шт
  • Печериці мариновані - 1 бан.
  • Селера черешкова - 2 шт
  • Сир сулугуні - 120 г
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Гірчиця - 1 ч. л.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Сік лимонний - 1 ч. л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Томати в'ялені (2-3 шт., для прикраси)

Смачний і корисний салат з сиром моцарелла і авокадо, який можна взяти з собою в дорогу, наприклад якщо ви їсте його в поїзді. Салат з авокадо смачний, спробуйте.

Інгредієнти

  • Авокадо - 2 шт
  • Помідори черрі - 200 г
  • Огірок маринований - 80 г
  • Моцарелла - 125 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль
  • Перець червоний пекучий (мелений)
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Сік лимонний (свіжовичавлений) - 1 ст. л.

Чи любите Ви сири? Значить вам обов'язково треба подивитися цей рецепт салату без майонезу з сиром фета і виноградом з перцем. На будь-якому святковому столі він буде помітний і затребуваний. Пригощайтеся.

Інгредієнти

  • Сир м'який (з блакитною цвіллю) - 30 г
  • Сир пармезан - 30 г
  • Сир фета ( "фетака") - 30 г
  • Виноград (різних сортів) - 250 г
  • Перець солодкий червоний - 1/2 шт
  • Соєвий соус (по 1 ст.л. соус-маринад і легкий соєвий соус) - 2 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Журавлина (в'ялена) - 1 горст.
  • Петрушка - 1/4 пуч.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 3

Це досить простий салат з буряка і сиру, який володіє дуже м'яким і цікавим смаком. Рецепт цього салату з шинкою відмінно підходить для сніданку - легкий і в той же час ситний - за рахунок присутності пармской шинки. У класичному поєднанні буряка і бринзи, яка володіє досить різким смаком - бринза замінена сиром, який надає цьому вітаминному салату досить ніжний смак і не перекриває смак прошутто. Поєднання солодкуватого смаку запеченого буряка з сиром доповнюється і підкреслюється кислинкою помідорів і гіркуватістю оливкового масла. За бажанням можна підсилити кислий смак додаванням лимонного соку.

Інгредієнти

  • Буряк - 100 г
  • Сир (потрібен сухуватий, зернистий, розсипчастий сир) - 70 г
  • Шинка (пармська шинка - прошутто) - 50 г
  • Помідор (можна взяти помідори черрі) - 100 г
  • Петрушка - 5 гілочок
  • Оливкова олія - 2 ст. л.
  • Сік лимонний (за бажанням) - 0.5 ст. л.
  • Сіль - 0.5 ч. л.
  • Перець чорний (мелений) - 0.5 ч. л.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 1

В інтернеті вже є салати з подібним складом, але я вирішила додати і свій варіант салату з куркою сиром і перцем, оскільки він відрізняється способом підготовки продуктів. Виходить цікавим на вигляд і, звичайно ж, дуже смачним! Ситний, пікантний, з яскравим смаком салат з курячого філе. Готувати швидко і дуже просто. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Філе куряче (варене, копчене або запечене) - 200 г
  • Морква (по-корейськи) - 150 г
  • Сир напівтвердий - 150 г
  • Перець болгарський (половинка крупного) - 100 г
  • Майонез - за смаком
  • Часник (за бажанням) - за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Смачний і дуже корисний салат з руколи і сиру фета. Його безумовна родзинка - пророщена сочевиця.

Інгредієнти

салат

  • Фета - 200 г
  • Помідори черрі - 250 г
  • Сочевиця (пророщена) - 4 ст. л.
  • Рукола - 200 г

заправка

  • Оливкова олія - ​​50 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Перець чилі (пластівці) - за смаком
  • Бальзамик - 15 мл

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

Всім привіт! Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом простого, але смачного і корисного салату з чорносливом і сиром. Колись моя мама працювала в їдальні, в меню у них був саме такий салат з моркви під назвою "Здоров'я", тому я не стала нічого вигадувати. Приступимо :)

Інгредієнти

  • Сир (раджу брати розсипчастий сир)
  • Морква
  • Чорнослив
  • Ізюм
  • Цукор - за смаком
  • Сметана - за смаком

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 1

Шалено смачний рецепт фаршированих перців сиром і сметаною. Рецепт популярний на Балканах, там такий перець продають на ринку в молочних відділах. Поєднання кисломолочних продуктів з солоним перцем хоч і незвичне, але шалено смачне. З смачним хлібом або коржиками, з будь-яким гарніром це блюдо не залишить нікого байдужим. Спробуйте один раз приготувати цей салат з перцем, сиром, і запевняю вас, він міцно закріпиться в вашому меню.

Інгредієнти

  • Перець солодкий (не болгарський, тонкостінний, у мене Білозерка) - 1.2 кг
  • Сир (жирність 9% і вище, краще домашній) - 400 г
  • Сметана (жирність 20% і вище) - 1.2 кг
  • Сіль (може знадобиться і 3) - 2 ч. л.

Відразу скажу, до французів цей розкішний святковий салат з сиром не має ніякого відношення, але рецепт записався (джерело вже не пам'ятаю) в мій зошит саме під цією назвою. Але ж все одно, головне, що смачно. І я користуюся цим рецептом, коли часу мало, а хочеться смачного салату. З великим задоволенням ділюся рецептом.

Інгредієнти для салату з сиром

  • Яблуко (кисло-солодких сортів) - 200 г
  • Цибуля ріпчаста (1 середня цибулина) - 100 г
  • Сир твердий - 100 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Майонез - 4 ст. л.
  • Зелень - 1 пуч.

Для маринування цибулі

  • Цукор - 1 ч. л.
  • Оцет (яблучний) - 1 ст. л.
  • Сіль - 0.5 ч. л.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4