Салат з тунцем

Смачне і корисне доповнення вашої вечері - салат з тунцем, салати із консервованого тунця шарами, рецепт з пекінської капусти, з руколи і пекінки, з яєць і листя салату, з картоплі і кукурудзи, з крекеру і рису, з консервою і огірка, з риби тунець, з сиру і філе тунця. Дєтичний і пісний, зелений і літній, легкий і новорічний салат з тунцем, з консервованим і маринованим тунцем, слоями і мікс, в олії без майонезу і з майонезом, шуба і в тарталетках, в корзинки, рецепт з плавленим сиром. Салат з тунцем, фетою і моцарелою, з авокадо і руколою, з грінками і вяленими помідорами, з червоною квасолею і крекером, з огірком і міксом салату, з пекінською капустою та яйцем, з сухариками і кукурудзою, з помідорами чері та листям салату, з оливками і рисом, з сиром фета і макаронами. Салат з тунцем, овочами і картоплею, з капустою і перепелиними яйцями, з яблуком і ананасом, з грейпфрутом та авокадо, з болгарским перцем і буряком, з айсбергом і брокколі, з грибами і олією, з свіжих помідор і мідіями, з нутом та огірком, з шпинатом. Тунець консервований, фасоль і яйце, рецепти салатів із консерви тунця з фото розкажуть, як приготувати низькокалорійний сніданок з цим морепродуктом, і збагатити тим самим свій організм корисними мікроелементами. Спробуйте приготувати рецепт салату із тунцем Мімоза, Цезар і Нісуаз, смачна еда і заправка.

Цей салат готується із звичайних інгредієнтів, але виходить дуже смачним, легким та корисним. Сервірувати його зручно за допомогою кулінарного кільця. Тунець для такого салату можна взяти у власному соку або олії. Якщо берете у своєму соку, то страву краще заправити домашнім майонезом або сметаною, або йогуртом. Якщо ж ви віддаєте перевагу тунецю в маслі, то салат можна не заправляти, він і так вийде соковитим.

Інгредієнти

  • Тунець - 1 банка
  • Яйце куряче (варене) - 2 шт
  • Сік лимонний – 1 ст. л.
  • Помідори чері - 6 шт
  • Авокадо - 1 шт
  • Огірок - 0,5 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Майонез (домашній) - 50 г
  • Кріп - 3 гілочки
  • Цукор - 1 щіпка
  • Сіль

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 2

Приготуйте легкий, корисний і смачний салат з тунця і помідорів чері. Він сповнений вітамінів та свіжості, наситить, але жирку не додасть. Якраз те, що потрібно в очікуванні літа!

Інгредієнти

  • Квасоля консервована - 1 бан.
  • Цибуля-порей - 1 шт
  • Помідори черрі - 250 г
  • Тунець (консерва в маслі) - 250 г
  • Сік лимонний
  • Сир сирний - 200 г
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

Легкий листковий салат з тунцем і огірком. Тунця можна замінити на будь-яку рибу і не обов'язково консервовану. Готуйте салати з сиром, це смачно.

Інгредієнти

  • Яйце куряче (варене) - 1 шт
  • Тунець (консервований) - 0,5 бан.
  • Морква (варена) - 1 шт
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Сир твердий - 70 г
  • Сметана - 1 ст. л.
  • Гірчиця (зерниста) - 1 ч. л.
  • Сіль

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Заправка мене просто підкорила. Я цей салат приготую собі на Різдво і поставлю поруч з собою коханою. Смачно, легко, ситно і не дуже калорійне.

Інгредієнти

салат

  • Листя салату (у мене сьогодні рукола, відмінно підійде айсберг і китайська капуста) - 150 г
  • Яйце куряче (варені) - 2 шт
  • Помідор (1-2 штуки) - 200 г
  • Тунець (можна лосось, кета, горбуша - консерви.) - 0.5 бан.

заправка

  • Сир плавлений - 50 г
  • Сметана - 50 г
  • Соняшникова олія (рідина від консервів) - 3 ст. л.
  • Часник - 1 зуб.
  • Жовток яєчний (варений) - 1 шт
  • Сіль - 1/3 ч. л.
  • Перець чорний

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 4

Дорогі господині, пропоную вам ще один салат з рибою тунець. На цей раз з листям салату і квасолею. Салат дуже свіжий, ситний і одночасно легкий. Чудова вечеря.

Інгредієнти

  • Листя салату / Салат - 1/2 упак.
  • Тунець - 1 бан.
  • Огірок - 1 шт
  • Цибуля червона (невелика) - 1 шт
  • Квасоля консервована (червона, у власному соку) - 1 бан.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Маслини (для прикраси) - 10 шт

Дуже простий салат з тунцем і рисом. Можна зробити за 15 хвилин! Смачно і соковито!

Інгредієнти

  • Рис - 1/4 скл.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Огірок - 1/4 шт
  • Кукурудза - 3 ст. л.
  • Тунець (консервований, філе) - 1/3 бан.
  • Майонез - 4 ч. л.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Ситний, багатий білком салат з філе тунця і квасолі. Не зашкодить фігурі. Підходить всім (включаючи тих, хто обмежує себе у вуглеводах). Салат без майонезу, заправлений оливковою олією. Гарний для вечері. 

Інгредієнти

  • Тунець - 1 бан.
  • Квасоля консервована - 1 бан.
  • Цибуля червона - 1/4 шт
  • Огірок - 1/2 шт
  • Петрушка - 1/2 пуч.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 3

Рецепт цього салату з тунця і яблука з картоплею знайшла на просторах інтернету. Довго до нього придивлялася, - якось бентежив мене набір інгредієнтів в ньому. Виявилося, що даремно! Заходьте, пробуйте салат з картоплі. Це смачно!

Інгредієнти

  • Картопля (відварена, середня) - 3 шт
  • Яблуко - 1 шт
  • Селера черешкова (велике стебло) - 1 шт
  • Тунець - 1 бан.
  • Майонез
  • Цибуля червона - 1 шт

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

Салатів з тунця і моркви з огірком дуже багато, але цей мій найулюбленіший, невитратний, готувати дуже швидко. Яблучний майонез у мене завжди в запасі. Приготуйте цей салат з моркви і тунця, це смачно.

Інгредієнти

салат

  • Тунець (краще в маслі, але масло потрібно злити) - 1 бан.
  • Морква (відварна) - 250 г
  • Огірок - 300 г
  • Яйце куряче (зварити) - 3 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Майонез - 150 г

майонез

  • Яблуко - 200 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Гірчиця - 1 ч. л.
  • Олія - ​​100 г
  • Оцет (яблучний або столовий 9%) - 1 ст. л.
  • Вода (якщо яблука несоковиті) - 40 мл

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Просто смачний салат.. Хоча, ні, - не просто! Його їли навіть ті, хто думав, що не їдять квасолю! І навіть попросили рецепт салату. Значить - чарівний салат з тунця і консервованої квасолі. За результатом :) Заправку готуйте на свій смак.

Інгредієнти

  • Тунець - 1 бан.
  • Шпинат - за смаком
  • Огірок - 2 шт
  • Квасоля консервована (біла) - 1 бан.
  • Гірчиця (зерниста) - 1 ст. л.
  • Олія - ​​4 ст. л.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Сік лимонний - 2 ч. л.
  • Часник - 1 зуб.
  • Зелень (кріп, петрушка) - за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 1

Тунець з банки - корисний продукт. Непогано тримати баночку-другу в домашній коморі. Таку рибу можна їсти прямо з банки, але, якщо додати деякі інгредієнти, то прості консерви перетворюються в самі різні страви. Цей салат з бринзою і тунцем - цілком самостійне блюдо. Цікаве і поживне.

Інгредієнти

  • Рис (басматі) - 100 г
  • Яйце куряче (варене) - 2 шт
  • Помідори черрі - 4 шт
  • Тунець (185г) - 1 бан.
  • Бринза - 100 г
  • Імбир (1см кореня)
  • Цибуля зелена - 2 шт
  • Кінза (за смаком)
  • Перець чилі (щіпка)

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 4

Ще один салат з тунцем і картоплею слоями, дуже ситний, але не важкий, цілком замінить обід або вечерю. В інтернеті такий смачний салат я не знайшла. Непогано буде виглядати на святковому столі.

Інгредієнти

  1. Тунець - 1 бан.
  2. Цибуля червона (невелика, можна замінити на зелену) - 1 шт
  3. Картопля (відварена, середня) - 2 шт
  4. Морква (відварна велика) - 1 шт
  5. Яйце куряче (відварені) - 3 шт
  6. Майонез - за смаком
  7. Сіль за смаком

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4