Салат з зернистим сиром і редискою

Сир в цей салат потрібно взяти без розсолу або вершків, сухий. У салат візьму досить багато сиру і звичайно - редису. Доповнить відмінно салат огірок, зелень і перепелині яйця. Корисно! Смачно!

Інгредієнти

для салату

  • Сир (зернистий сухої 5%) - 150 г
  • Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) - 3 гілочки
  • Сіль (за смаком) - 0.25 год. л.
  • Перець Кайєн (за смаком, опціонально, будь який)
  • Редис - 9 шт
  • Огірок (короткоплодний) - 1 шт
  • Яйце перепелине - 3 шт

для подачі

  • Сметана - 3 ст. л.
  • Яйце перепелине - 3 шт
  • Кріп

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 3

Яйця перепелині варимо круто. Знімаємо з вогню, виливаємо воду і заливаємо холодною водою. Так вони краще очистяться. До загального салатнику викладаємо сир, солимо його і перчимо. Рубаємо зелень і відправляємо до сиру. Ретельно з'єднуємо. Огірок і редис нарізаємо напів-часточками тонко. Додаємо до сиру.
Три яйця ріжемо на четвертинки і відправляємо в салатник. Інші три яйця залишаємо для подачі на оформлення салату. Перемішуємо. Накриваємо кришкою і відправляємо в холодильник до подачі.
Подавати салат я сьогодні буду святково в келихах. Зверху в кожен покладу по 1 ст л сметани і по перепелиному яйцю, розрізаному навпіл. Прикрашу гілочками кропу і трохи поперчу перцем Кайєн.
Подаємо!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі