Дуже простий салат з категорії - літні салати, який я недавно побачила в телевізорі. Кухар, який його представляв, назвав його якось по-корейськи, і я не запам'ятала, але дуже здивувалася, що в цьом салаті з перцю немає соєвого соусу. Адже у мене, як і у багатьох, є стереотип, що якщо корейський салат, то обов'язково з соєвим соусом. Але салат все ж виходить гострим, про що кухар і я попереджаємо. Я зробила деякий відступ, а саме, у використанні двох видів перцю - червоного і зеленого, а в оригіналі був тільки зелений.
Інгредієнти
- Йогурт - 4 ст. л.
- Перець солодкий червоний - 1/2 шт
- Перець болгарський (зелений) - 1/2 шт
- Кінза - 1 пуч.
- Олія кунжутна - 1 ч. л.
- Сік лимонний (в оригіналі лайма) - 1 ч. л.
- Перець червоний пекучий