Салат з м'ясом свинини

Салат з м'ясом курки, свинини і криля, з кролика і цибулі, з гранатом і грибами, з маринованою цибулею і чорносливом. Салати з м'ясом курки, рецепт з сиром і ананасом. Салат з м'яса свинини і цибулі це смачно! У рубриці знаходяться перевірені рецепти салатів з м'ясом, поради щодо їх оформлення та приготування.

Салат "Празький" - саме під такою назвою я дізналася про ці топ салати з м'ясом багато років назад. Ці смачні салати з м'яса свинини до святкового столу на різдво. Уже багато років готую цю страву. Поєднання продуктів - незвичайне. Але протягом багатьох років цей салат на різдво - страва, яка з'їдалася завжди першою. Сподіваюся, вам теж сподобається...

Інгредієнти

  • М'ясо (свинина, або яловичина, або телятина) - 1 кг
  • Огірок солоний (якщо великі, може бути 5 шт.) - 6 шт
  • Яблуко (кисло-солодкі) - 6 шт
  • Цибуля ріпчаста (орієнтуйтеся на розмір) - 2 шт
  • Перець болгарський (маринований) - 1 бан.
  • Майонез (промазуємо кожен шар салату) - 1 упак.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 6

Простий, але дуже смачний, нетривіальний салат з м'яса свинини і баклажанів. Заправка з томатів і зелені з оливковою олією! Ці салати без майонезу виходять пікантними, гострими, "брутальними". Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Баклажан - 1 шт
  • Свинина (без жиру, відварна) - 100 г
  • Помідор (середні) - 2 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Петрушка - 3 гілочки
  • Спеції (за смаком: сіль, аджика суха)
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Перець чилі - 1/3 шт
  • Оцет (винний 6%) - 1 ст. л.
  • Цибуля червона - 0,3 шт

Рецепту сто років! Побачила вперше по телевізору. В інтернеті є варіант цього теплого салату, але цей мені подобається більше, оскільки виходить нежирний. Рецепт салату на всі випадки життя із серії - теплі салати!

Інгредієнти

  • М'ясо (курка або свинина) - 300 г
  • Картопля (2 великих, або 3 середніх) - 2 шт
  • Морква - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Часник - 3 зуб.
  • Перець чорний - 1/2 ч. л.
  • Кунжут (підсмажений) - 3 ст. л.
  • Оцет - 1/2 ч. л.
  • Соєвий соус (за смаком)
  • Олія

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6

Хрусткий м'ясний салат з гострою приправою гармонує з домашніми огірочками. Він дуже ситний і пікантний на смак - відмінна закуска до будь-якого столу. Інгредієнтів мінімум, приготування не вимагає особливої ​​праці. Такий салат з моркви і м'яса сподобається кожному, оскільки гостроту можна регулювати.

Інгредієнти

  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Морква - 1 шт
  • М'ясо (м'якоть) - 300 г
  • Огірок (солоний, маринований) - 3 шт
  • Майонез (домашній) - 2 ст. л.
  • Приправа (для корейських салатів) - 2 ч. л.
  • Сіль
  • Зелень

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 5

Пропоную вам на пробу рецепт смачного, пікантного, оригінального теплого салату із заправкою з літніх помідорів. Цей салат з сиром і м'ясом легкий і ситний, з оригінальною заправкою.

Інгредієнти

салат

  • М'ясо (яловичина, баранина, нежирна свинина, курка, індичка) - 400 г
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Сир голландський - 50 г
  • Огірок (середні, свіжі) - 2 шт
  • Сіль за смаком
  • Олія (для обсмажування м'яса і цибулі) - 1 ст. л.
  • Листя салату / Салат (для подачі) - 1 пуч.
  • Зелень - 0,5 пуч.

соус

  • Помідор (середні) - 2 шт
  • Часник (за смаком) - 2 зуб.
  • Оцет (хорошої якості, 6%) - 1 ч. л.
  • Мед - 0,3 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Перець червоний пекучий - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Салат з маринованою свининою в хроні з вершками, коріандром, чорним свіжомеленим перцом і оливковою олією. Салат з овочами і сиром, заправлений сметаною з соєвим соусом і доповнений часниковими сухариками. Відмінно впишеться на святковий новорічний стіл.

Інгредієнти

для маринаду

  • Свинина (пісна) - 200 г
  • Оливкова олія (або соняшникова) - 1 ст. л.
  • Хрін (за смаком з вершками) - 2 ч. л.
  • Коріандр (за смаком) - 1 ч. л.
  • Перець чорний (мелений) - 0.25 ч. л.

для сухариків

  • Хліб (пшеничний з 2 сорту або житній, будь-який) - 2 скибочки
  • Часник (великий) - 1 зубчик

для заправки

  • Сметана (або майонез) - 2 ст. л.
  • Соєвий соус (натуральний) - 2 ч. л.

для салату

  • Помідор (великий або помідори-чері) - 1 шт
  • Перець болгарський (дрібний) - 1 шт
  • Сир твердий (будь-який) - 30 г
  • Зелень (порубаний кріп, петрушка і зелена цибуля) - 2 ст. л.
  • Сіль за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 2

Кілька років тому ми з чоловіком спробували цей м'ясний салат в одному ресторанчику і з тих пір він постійний гість на нашому святковому столі, на виїздах з наметами і просто на вечерю і обід. Готую його дуже часто. Це мій найулюбленіший розкішний святковий салат з м'ясом. Він яскравий, легкий, в ньому багато свіжих овочів і ситний за рахунок м'яса. Мені він замінює повноцінний обід або вечерю. Це чудова закуска, яка не тече і стає на столі тільки смачніше. Завжди йде однією з перших. Категорія - м'ясні салати до святкового столу.

Інгредієнти для салату з м'ясом

  1. Помідор (великий) - 1 шт
  2. Огірок (великий) - 1 шт
  3. Перець болгарський (я брала 1/2 червоного, 1/2 жовтого) - 1 шт
  4. Цибуля червона (середня) - 0,5 шт
  5. Цибуля зелена - 1 пуч.
  6. М'ясо (нежирна свинина, яловичина, індичка, курка) - 300 г
  7. Соус устричний - 5 ст. л.
  8. Олія - ​​1 ст. л.
  9. Сіль

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4