Святкові салати

Весняні, літні і осінні, пісні і великодні святкові салати. Овочеві і прості, смачні і нові, дешеві і святкові, новорічні салати і закуски на день народження. Рецепти для дітей, овочеві з майонезом і олією. Святкові салати на великдень і на пасху, на новий рік і на Різдво, з фото, з грибами на олії без майонезу. Святкові салати з апельсином і ананасами, без мяса з гранатом, без майонеза з буряка, з курки і морепродуктів, з оливками, з огірків і шпротів, з шинкою і мясом. Святковий літній салат без майонеза і до дня народження, до великодня і святкового столу, Мімоза і Цезар на святковий стіл. Рецепти приготування з фотографіями, шарами.

Листкові салати завжди виглядають ошатно і прикрашають святковий стіл. Так давайте ж приготуємо до найближчого свята смачний листковий салат з шинкою, маринованими шампіньйонами з цілком доступних інгредієнтів. Листкові салати найчастіше ми готуємо до святкового застілля, чи не так? Їх завжди можна приготувати з цілком доступних продуктів і красиво прикрасити. Перед вами рецепт смачного і ніжного салату з грибами, який дуже легко приготувати. В оригінальному рецепті замість руколи використовулася зелена цибуля, але я віддаю перевагу для свят салатам без цибулі. Ну пахне він дуже :) А домашній варіант салату можна зробити і з цибулькою.

Інгредієнти

  • Картопля - 1 шт (велика, відварена в шкірці)
  • Морква - 1 шт (середнього розміру, відварена)
  • Яйця - 2 шт (варені)
  • Шампіньйони - 8-10 шт (мариновані)
  • Сир плавлений - 1 шт
  • Рукола - 1 пучок (або зелена цибуля)
  • Шинка - 70-100 г
  • Майонез - 100-150 г

Кількість порцій: 2

Час приготування: 3 год. 0 хв

Ситний, смачний салат з печінки курячої для святкового столу на весілля! Легкий часниковий аромат, мандаринова солодкість, ходові інгредієнти і смак який не приївся. Печінку можна брати будь-яку іншу, заправляти можна як сметаною, так і майонезом, відмінна альтернатива традиційним салатам на свято. Можна використовувати як рецепт салату на весілля.

Інгредієнти

  • Печінка куряча - 150 г
  • Картопля (відварена) - 2 шт
  • Морква (варена) - 1 шт
  • Яйце куряче (варене) - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Мандарин (без кісточок) - 2 шт
  • Огірок маринований - 100 г
  • Часник - 1 зуб.
  • Перець болгарський - 0,5 шт
  • Майонез (або сметана)
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Сир твердий

Кількість порцій: 3

Є в нашій родині традиція-на всі свята я готую цей салат з ананасами і куркою, оскільки у чоловіка він улюблений. Він його так і називає "Улюблений". Це мене веселить, оскільки спочатку цей салат дістався мені як "Дамський каприз". Салат смачний, але мені набрид тому що він часто перебуває у нас на столі. Вмовила його приготувати щось новеньке. Отже, салат з куркою та ананасом з грибами. Від слів до справи...

Інгредієнти

  • Філе куряче (відварити) - 250 г
  • Печериці (заморожені, посмажити) - 400 г
  • Цибуля ріпчаста (маленька цибулина) - 1 шт
  • Ананас (консервовані, у мене банка 340г.) - 1 бан.
  • Яйце куряче (великі, відварити) - 3 шт
  • Сир твердий (потерти на дрібній тертці) - 100 г
  • Майонез - 5 ст. л.
  • Часник - 3 зуб.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 6

Рецептів бачив багато, але такого не знайшов. Цей салат з яйцями моя мама готує на всіх святах, особливо на Новий рік. Дуже простий, швидкий і неймовірно смачний салат з кукурудзою і крабовими паличками "Новорічний". Сподіваюся, вам сподобається. Отже, приступимо.

Інгредієнти

  • Яйце куряче (великі) - 4 шт
  • Сир напівтвердий - 250-300 г
  • Кукурудза (консервована) - 1 бан.
  • Цибуля зелена (можна 1/4 ріпчастої) - 1/2 пуч.
  • Крабові палички (пачка 150-200гр) - 2 пач.
  • Майонез

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 6

Ось такий по зимовому ситний, ніби запорошений ніжним снігом святковий салат з сиром, виноградом і куркою. Під шаром сирного "снігу" заховано: куряче м'ясо, маринована цибуля і горіхи. Кому імпонує таке поєднання, сміливо може пробувати.

Інгредієнти

Основні компоненти

  • Філе куряче (сире, якщо відварне або запечене 250 гр) - 300 г
  • Яйце куряче (СО) - 3 шт
  • Сир твердий - 80 г
  • Горіхи волоські (жменю) - 40 г
  • Майонез - 150 мл
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста (невелика цибулина) - 80 г

маринад

  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Оцет (винний, яблучний, 6%) - 1 ст. л.
  • Вода - 1 ст. л.
  • Цукор - 1 ч. л.

прикраса

  • Виноград - 1 горст.
  • Сир твердий - 50 г

В принципі це всім знайомий, багатьма улюблений святковий салат з кукурудзи і крабових паличок, але трохи в іншому вигляді. Так би мовити на свято. Пригощайтеся. Топ 10 салатів - категорія рецепту.

Інгредієнти

млинці

  • Борошно пшеничне - 240 г
  • Молоко - 330 мл
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Кефір - 30 мл
  • Дріжджі (сухі швидкодіючі) - 7 г
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Олія - ​​5 ст. л.

салат

  • Крабові палички - 100 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Огірок - 1/2 шт
  • Кукурудза - 50 г
  • Сир вершковий - 150 г
  • Майонез - 60 г
  • Сіль
  • Зелень

Час приготування: 25 хвилин

Салат смачний, ситний і готується швидко. Прекрасно підійде до святкового столу.

Інгредієнти

  • Філе куряче (відварене) - 200 г
  • Сирок плавлений (180 г) - 2 шт
  • Яйце куряче (варене) - 3 шт
  • Цибуля ріпчаста (невелика) - 1 шт
  • Морква (по-корейськи) - 200 г
  • Сир твердий (70 г в салат, 30 г для свинок) - 100 г
  • Зелень (кріп 5 гілочки, петрушка 5) - 10 гілочок
  • Майонез - 5 ст. л.
  • Гірчиця - 2 ч. л.
  • Кукурудза (консервована) - 4 ст. л.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Спробуйте! Вам і вашим гостям сподобається. Цей салат з апельсином, куркою і шампіньонами виходить дуже соковитим за рахунок апельсина, який також робить цікавим його смак.

Інгредієнти

  • Грудка куряча (мається на увазі половина тієї, що на кістки) - 0.5 шт
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Апельсин - 1 шт
  • Гриби консервовані (шампіньйони, без рідини 100 г) - 200 г
  • Майонез (з перепелиними яйцями) - за смаком
  • Сіль за смаком

Простий в приготуванні салат з курячого філе і голандського сиру, але разом з тим дуже смачний.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 150 г
  • Сир голландський - 50 г
  • Помідор (середнього розміру) - 2 шт
  • Сіль за смаком
  • Прянощі (суміш прованських трав) - за смаком
  • Олія (для змащування пергаменту перед запіканням курячого філе і для приготування омлету) - 1 ст. л.
  • Яйце куряче (велике яйце для приготування омлету) - 1 шт
  • Молоко (для приготування омлету) - 4 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно (без гірки для приготування омлету) - 1 ч. л.
  • Майонез - за смаком
  • Кріп (для посипання готового блюда) - за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Ніжний, соковитий, яскравий салат з картоплі і червоної риби. Дуже простий і смачний салат. А якщо підготувати всі інгредієнти заздалегідь, то на все вам знадобиться не більше п'ятнадцяти хвилин. Заходьте, угощайтесь.

Інгредієнти

  • Картопля - 300 г
  • Сьомга (слабосолона) - 250 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Морква - 150 г
  • Цибуля червона - 100 г
  • Сік лимонний - 2 ст. л.
  • Кріп - 1/2 пуч.
  • Сметана - 3 ст. л.
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Хрін (столовий 0,5 - 1 ст. л) - 1 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний