Листкові салати завжди виглядають ошатно і прикрашають святковий стіл. Так давайте ж приготуємо до найближчого свята смачний листковий салат з шинкою, маринованими шампіньйонами з цілком доступних інгредієнтів. Листкові салати найчастіше ми готуємо до святкового застілля, чи не так? Їх завжди можна приготувати з цілком доступних продуктів і красиво прикрасити. Перед вами рецепт смачного і ніжного салату з грибами, який дуже легко приготувати. В оригінальному рецепті замість руколи використовулася зелена цибуля, але я віддаю перевагу для свят салатам без цибулі. Ну пахне він дуже :) А домашній варіант салату можна зробити і з цибулькою.
Інгредієнти
- Картопля - 1 шт (велика, відварена в шкірці)
- Морква - 1 шт (середнього розміру, відварена)
- Яйця - 2 шт (варені)
- Шампіньйони - 8-10 шт (мариновані)
- Сир плавлений - 1 шт
- Рукола - 1 пучок (або зелена цибуля)
- Шинка - 70-100 г
- Майонез - 100-150 г
Кількість порцій: 2
Час приготування: 3 год. 0 хв