"Українська ніч" - це наша кодова назва. Цей салат з баклажанів з такою назвою "вкрадений" з кафе. Подається він теплим, вірніше, наполовину теплим. У принципі, він може служити і гарячою стравою, якщо м'яса буде дещо більше, і холодною закускою, якщо гості "забалакались". Хороший і в тому і в іншому вигляді, але мені найбільше подобається саме поєднання гарячого і холодного. Салат з телятини - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Баклажан (середній) - 2 шт
- Паприка солодка (краще різних кольорів) - 3 шт
- Помідор (2 шт. для смаження + 2 шт. свіжих) - 4 шт
- Помідори черрі (для прикраси) - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Телятина (я беру вирізку невелику, м'ясо повинно бути ніжним, "танути в роті") - 300 г
- Зелень (для подачі)
- Часник (за смаком) - 3 зуб.
- Огірок маринований - 3 шт
- Прянощі (за смаком (у мене суміш перців, уцхо сунелі, сіль сванська))
- Оливкова олія
Час приготування: 120 хвилин
Кількість порцій: 5