Теплий салат

Як приготувати теплий салат з телятиною і овочами, з куркою і грибами шампіньйонами, з курячою печінкою і карамелізованими яблуками. Теплі салати з баклажанів і курячої печінки, з руколи і телятини, з язика і стручкової квасолі, з куркою гриль під сирним соусом, з гарбуза і буряка. Теплий салат з курячим філе і мідіями, зі спаржею і морепродуктами, з брюссельської і пекінської капусти, з беконом і баклажанами, з грушею і гарбузом, з овочів гриль і індички, з лососем і макаронами, з овочами гриль і індичкою. Картопляний і печінковий теплий салат, з мисливськими ковбасками і руколою, овочевий з мясом яловичини, з рибою тунцем, з шпинатом і язиком. Готуємо разом теплий осінній салат з овочами, як готують теплі рибні салати, рецепти теплих салатів з телятини.

Дуже смачний теплий салат з помидорів і сиру. А коли влітку великий достаток овочів, та ще зі свого городу, такий салат з сиром хочеться готувати, готувати і готувати.

Інгредієнти

  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Мед - 1 ч. л.
  • Сік лимонний - 0,5 ст. л.
  • Перець болгарський (середні) - 3 шт
  • Помідори черрі - 12 шт
  • Цибуля ріпчаста (червона, невеликі головки) - 4 шт
  • Сир адигейський - 170 г

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Швидкий в приготуванні смачний салат з печериць. Можна вживати в теплому і охолодженому вигляді. Можна готувати як теплий салат. Приготуйте салат з селери, він смачний.

Інгредієнти

  • Селера коренева (приблизно 400 г) - 1 шт
  • Печериці - 300 г
  • Кунжут (білий та чорний) - 10 г
  • Перець чорний - 2 г
  • Сіль (за бажанням) - 2 г
  • Соєвий соус - 3 ст. л.
  • Оливкова олія (для обсмажування) - 2 ст. л.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

На святковому столі на різдво хочете бачити легкі і апетитні страви? Погляньте тоді на теплі салати з куркою і овочами. Ніжна курочка, овочі і пікантна заправка - прекрасна ідея, на мій погляд. Раджу цей салат на Різдво! Всього за півгодини у вас на столі буде чудове блюдо, яке підійде і для обіду, і для вечері. Овочі можуть бути будь-якими. Солодкий перець, баклажани, наприклад, можна попередньо підсмажити на грилі.

Інгредієнти

  • Куряча грудка - 2 шт
  • Сіль і перець - за смаком (+ трохи масла для смаження)
  • Оливкова олія - ​​2/3 скл.
  • Соєвий соус - 1/4 скл.
  • Винний оцет - 1/4 скл. (або рисовий)
  • Часник - 2 зуб.
  • Імбир - 1 ч. л. (свіжий)
  • Цукор - 2 ч. л. (краще коричневий)
  • Перець - за смаком
  • Мікс-салат - 250 г
  • Червона цибуля - 1 шт
  • Помідори - 3-4 шт (можна черрі)
  • Насіння кунжуту - 2 ч. л.

Кількість порцій: 4-6

"Українська ніч" - це наша кодова назва. Цей салат з баклажанів з такою назвою "вкрадений" з кафе. Подається він теплим, вірніше, наполовину теплим. У принципі, він може служити і гарячою стравою, якщо м'яса буде дещо більше, і холодною закускою, якщо гості "забалакались". Хороший і в тому і в іншому вигляді, але мені найбільше подобається саме поєднання гарячого і холодного. Салат з телятини - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Баклажан (середній) - 2 шт
  • Паприка солодка (краще різних кольорів) - 3 шт
  • Помідор (2 шт. для смаження + 2 шт. свіжих) - 4 шт
  • Помідори черрі (для прикраси) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Телятина (я беру вирізку невелику, м'ясо повинно бути ніжним, "танути в роті") - 300 г
  • Зелень (для подачі)
  • Часник (за смаком) - 3 зуб.
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Прянощі (за смаком (у мене суміш перців, уцхо сунелі, сіль сванська))
  • Оливкова олія

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 5

Топінамбур - найпізніший осінній овоч на грядці. Хоча, він і найраніший весняний, тому що відмінно зимує під землею. Давайте приготуємо осінній і теплий салат без майонезу з маринованими шампіньйонами і з цим чудовим овочем. Виходить ошатно і смачно. 

Інгредієнти

  • Топінамбур - 200 г
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Шампіньйони (маленькі мариновані) - 8 шт
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Олія
  • Сіль

Цей нехитрий салат з картоплі я дуже люблю. Він робиться з підручних продуктів, які, як правило, завжди є. Незважаючи на простоту, ці салати з олією мають досить цікавий смак. Картопля і соняшникова олія пом'якшують гостроту пекучого перцю і цибулі, а кислота солоного огірочка нейтралізує жирність масла. Петрушка надає якусь ароматну нотку і все разом створює досить цікавий букет. Наявність теплої картоплі теж додає якийсь колорит, хоча можна подавати його і холодним. Крім цього за рахунок картоплі - ці теплі смачні салати досить ситні і можуть бути використани як повний сніданок, обід або вечеря. Він непогано підходить як гарнір до м'ясних страв.

Інгредієнти

  • Помідор (невеликий) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1/4 шт
  • Картопля (невелика) - 1 шт
  • Огірок солоний (невеликий, можна і маринований, але краще солоний) - 1 шт
  • Перець червоний пекучий (сушений пластівцями) - 1/2 ч. л.
  • Олія соняшникова - 3 ст. л.
  • Петрушка (кілька гілочок)
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Часник (середній - 2 см завдовжки і 1 см шириною) - 1 зуб.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 2

Сьогодні на вечерю у нас теплий салат з червоної капусти.

Інгредієнти

  • Капуста червонокачанна - 500 г
  • Гарбуз - 300 г
  • Лимон - 1 шт
  • Перець чорний
  • Зелень - 1 пуч.
  • Олія соняшникова - 50 мл

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Цей салат з квасолі та грибів зовсім дієтичний і чоловічий. Готується швидко, виходить дуже ситно. Можна використовувати як гарнір. Готуйте дієтичні салати, вони смачні.

Інгредієнти

  • Морква - 2-3 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 шт
  • Квасоля консервована - 1 бан.
  • Печериці - 1 бан.
  • Часник - 1-2 зуб.
  • Майонез - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 3

Незвичайне поєднання курячої печінки з припущенной грушею в гірчичної заправці. Готуйте салат з печінки, він смачний.

Інгредієнти

салат

  • Печінка куряча - 400 г
  • Груша - 2 шт
  • Цибуля біла - 1 шт
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Горіхи волоські - 50 г
  • Сіль - 0.1 ч. л.
  • Перець чорний - 0.1 ч. л.

заправка

  • Оцет (білий винний) - 20 г
  • Гірчиця (з медом) - 10 г
  • Оливкова олія - ​​60 г
  • Сіль - 0.3 ч. л.
  • Перець чорний (мелений) - 0.1 ч. л.
  • Базилік (подрібнений) - 1 ч. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Смачний, швидкий салат з мідіями, прекрасно підійде для трапези під час посту.

Інгредієнти

  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Морква (невелика) - 1 шт
  • Цибуля-порей (зелена частина) - 1/2 шт
  • Капуста китайська - 1/4 дол.
  • Мідії - 150 г
  • Сік лимонний (лайм) - 1 ч. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Фішка цього теплого овочевого салату з перцю і баклажанів - в соусі з соєвого соусу, меду, лимонного соку і імбиру. Готуйте теплі пісні салати, вони також смачні.

Інгредієнти

  • Баклажани - 300 г
  • Помідори черрі - 250 г
  • Листя салату - 70 г
  • Перець болгарський жовтий - 1 шт.
  • Петрушка - 30 г
  • Лимон (сік) - 0,5 шт
  • Цукор - 2 ст. ложки
  • Крохмаль - 5 г + для панірування
  • Мед - 1 ч. л.
  • Соус соєвий - 50 мл
  • Оливкова олія - ​​30 мл
  • Імбир свіжий - 2 ч. л.
  • Перець чорний мелений - 1 ч. л.
  • Сіль