Сподіваюся, що більшість з вас здивувалися тому, що фотографія не відповідає назві страви. Заявлен салат, а на фото якийсь пиріжок. Думаєте ми, башкири, нічого не розуміємо в салатах? Як би не так! Заходьте і переконаєтесь. Башкирський салат з вареної риби "Куирилган".
Інгредієнти
- Картопля (варена) - 60 г
- Огірок маринований - 1 шт
- Філе рибне (біле) - 110 г
- Яйце куряче - 2 шт
- Молоко - 40 мл
- Майонез
- Сіль
- Перець чорний мелений
Кількість порцій: 1
Відварене рибне філе ріжемо або розбираємо руками на шматочки.
Картоплю відварюємо, охолоджуємо і нарізаємо дрібними кубиками.
Огірочок дрібно нарізаємо.
Складаємо все в миску, солимо, перчимо, додаємо майонез. Перемішуємо.
З яєць, молока і солі готуємо омлет. Візьміть сковороду побільше, щоб омлетний млинець вийшов більше і тонше. У мене сковорода діаметром 24 см по дну.
З сковороди перевертаємо омлет на дошку. Охолоджуємо, але не сильно. Нехай буде тепленьким, так він краще згорнеться.
З дошки перевертаємо на тарілку. Завдяки таким маніпуляціям омлет НЕ порветься. На омлет викладаємо салат.
Загортаємо салат в омлетний конвертик. Робіть це дуже акуратно, бо омлет порветься. Загнуті краї трохи притримайте руками, вони пригорнуться і не будуть розкриватися.
Ось такий незвичайний, красивий і дуже смачний салат з вареної риби у нас вийшов. В принципі, його можна подати як самостійне блюдо, або як закуску. Порція виходить досить велика.
Смачного!
Коментувати