Заряд енергії, збалансований склад і прекрасний смак! А готувати цей смачний салат з тунцем і вареної квасолі дуже просто і швидко, буквально 5 хвилин.
Інгредієнти
- Квасоля (варена або консервована) - 200 г
- Тунець (консервований) - 0,5 бан.
- Огірок маринований - 3 шт
- Яйце куряче (Варене) - 1 шт
- Цибуля ріпчаста (маленька) - 0,5 шт
- Сіль
- Перець чорний
- Сік лимонний
Час приготування: 5 хвилин
Кількість порцій: 2
Час приготування зазначено без урахування варіння квасолі. Свою квасолю я замочила на ніч, потім варила близько 40 хвилин. Можна використовувати будь-який сорт квасолі. Відкинути на сито, щоб стекла зайва рідина.
Цибулю порізати півкільцями і скропити соком лимона.
Мариновані огірочки порізати спочатку уздовж, потім скибочками. На блюдо викласти квасолю, потім цибулю і половину банки консервованого тунця. Підійде як в маслі, так і у власному соку. Зверху викласти огірочки.
Яйце порізати на чотири частини і викласти до салату.
Полити трохи лимонним соком. Можна додати трохи рослинного масла, але я не додавала. Салат з квасолі консервованої готовий. Дуже смачно і поживно!
Коментувати