Рис - це та крупа, яка майже кожен день може дарувати вам нове блюдо. Він використовується в багатьох національних кухнях. Ви без зусиль знайдете рецепт салату собі до душі. Може бути, вам сподобається цей новий салат з бурим рисом і яйцями? Сьогодні я поділюся з вами тим, як приготувати бурий рис на сковороді по-китайськи. Страву можна подавати і як гарнір, і замість гарячого, якщо ви не хочете більше готувати. Протеїн в складі є в вигляді яєць, а також є рослинний білок. Тому виходить дуже ситно, а ще досить оригінально.
Інгредієнти
- Яйце - 2 шт
- Бурий рис - 1 ст.
- Горох зелений - 0,5 скл. (сухий)
- Зелену цибулю, перо - 3-4 шт
- Олія - 2 ст. л.
- Часник - 1 зуб.
- Сіль за смаком
Кількість порцій: 4
Рис ретельно промийте, близько 7-ми раз. Потім відваріть його до готовності в підсоленій воді.
Горошок замочіть заздалегідь на пару годин. А потім відваріть до готовності.
Тим часом подрібніть часник.
Яйце в мисці збийте до піни.
Цибулю промийте і дрібно нарубайте.
У сковороді розігрійте масло. Додайте в нього часник.
Обсмажте його до золотистого кольору, помішуючи. Потім додайте цибулю.
Потім додайте яйце і постійно його перемішуйте.
Далі всипте готовий горох. Перемішайте інгредієнти. Смажте їх разом пару хвилин.
В кінці додайте рис. Блюдо перемішайте.
Через 2 хвилини салат готовий. Смачного!
Коментувати