Цей добрий салат без майонезу оселився в нашому меню навічно)) Він дуже смачний і підходить для поста. Нетривіальний салат з буряка і цибулі. Готуйте добрі салати. Небайдужі пригощайтесь)))
Інгредієнти
- Буряк (отварний) - 1 шт
- Цибуля червона (можна ріпчаста) - 1 шт
- Яблуко (Гренні або Семеренко) - 1 шт
- Квасоля консервована (червона) - 1 бан.
- Соняшникова олія (нерафінована) - 2 ст. л.
- Зелень (будь-яка на ваш смак)
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 2
Буряк відварити або запекти в духовці до готовності.
Цибулю нашаткувати півкільцями або дрібніше (як подобається) і замочити в яблучному оцті (можна взяти звичайний 9%) на 30 хвилин.
Відварний буряк нарізати кубиками.
Яблуко очистити від насіння і до шкірки і також нарізати кубиком. Додати до буряка.
Консервовану червону квасолю промити кип'яченою водою і додати в салат.
Вимочену в оцті цибулю віджати і додати в салат. За смаком посолити і додати улюблену зелень-кріп, петрушку або кинзу (у мене нічого не було), полити соняшниковою нерафінованою олією (можна будь-яким на ваш смак). Все! Салат готовий! Смачного!
Коментувати