Часникові стріли «Пікантні»

Насичені яскравим ароматом часникові стріли будуть в салаті гострою «родзинкою» і смачно переплетуться з усіма інгредієнтами, а в підсумку вийде незвичайний пікантний салат з моркви і часником виходить дуже смачним. Салати без мяса - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Стрілки часникові - 300 г
  • Морква - 200 г
  • Цибуля зелена - 100 г
  • Часник - 4 зуб.
  • Коріандр (мелений) - 1 ст. л.
  • Перець червоний пекучий - 0.1 ч. л.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Сік лимонний - 2 ст. л.
  • Олія - ​​3 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Часникові стріли нарізати на відрізки довжиною сантиметра три.
Зелену цибулю нарізати довільно, моркву натерти довгою соломкою, часник подрібнити.
У сковороді розігріти олію, додати білу частину цибулі і стріли часнику. Смажити хвилин п'ять, за цей час стріли часнику змінять колір і стануть м'якими. Зняти з конфорки. У сковороду до гарячих стріл додати моркву, часник, зелень цибулі, коріандр, червоний пекучий перець, соєвий соус, лимонний сік.
Перемішати. Остудити. Чим більше наш салат з моркви і часником стоїть, тим смачніше.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі