Насичені яскравим ароматом часникові стріли будуть в салаті гострою «родзинкою» і смачно переплетуться з усіма інгредієнтами, а в підсумку вийде незвичайний пікантний салат з моркви і часником виходить дуже смачним. Салати без мяса - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Стрілки часникові - 300 г
- Морква - 200 г
- Цибуля зелена - 100 г
- Часник - 4 зуб.
- Коріандр (мелений) - 1 ст. л.
- Перець червоний пекучий - 0.1 ч. л.
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Сік лимонний - 2 ст. л.
- Олія - 3 ст. л.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 4
Часникові стріли нарізати на відрізки довжиною сантиметра три.
Зелену цибулю нарізати довільно, моркву натерти довгою соломкою, часник подрібнити.
У сковороді розігріти олію, додати білу частину цибулі і стріли часнику. Смажити хвилин п'ять, за цей час стріли часнику змінять колір і стануть м'якими. Зняти з конфорки. У сковороду до гарячих стріл додати моркву, часник, зелень цибулі, коріандр, червоний пекучий перець, соєвий соус, лимонний сік.
Перемішати. Остудити. Чим більше наш салат з моркви і часником стоїть, тим смачніше.
Смачного!
Коментувати