Дуже вдале поєднання яєць, зелені, сиру і соєвого соусу я доповнила різнокольоровими салатними листями і не прогадала. Також мені сподобалося подавати це блюдо з відвареною картоплею із зеленню. Салат з руколи смачний, готуйте його.
Інгредієнти
- Картопля - 8 шт
- Оливкова олія - 3 ст. л.
- Соєвий соус - 3 ст. л.
- Сир твердий - 100 г
- Яйце куряче (варене) - 4 шт
- Листя салату / Салат (суміш, листовий - 2 пуч. + Рукола - 1 пуч.) - 3 пуч.
- Капуста пекінська (листова) - 1 пуч.
- Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) - 1 пуч.
- Масло вершкове - 100 г
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 4
Листя салату ретельно промила, обсушила і нарвала, потім подумала і додала рукколу, горіхово-оліїстий смак листів надав салату пікантності.
Яйця і картоплю (без шкірки) я зварила заздалегідь. Яйця нарізати на "восьмірінкі", тобто кожну четвертинку ще раз навпіл. Картопля грубо пом'яти ложкою. Сир нарізати тонкими скибочками і поставити на 1 хвилину в мікрохвильовку, остудити.
У мисці змішати соєвий соус і оливкове масло.
Змішати часточки яєць і листя салату, полити заправкою, прикрасити сирними чіпсами.
Картоплю полити розтопленим вершковим маслом і посипати свіжою нарізаною зеленню. Чудове поєднання з салатом, воістину дачний смак!
Коментувати