Салат з буряка і яблука

Приємний, свіжий, фруктово-овочевий салат з буряка! Додавання хрону дуже збагачує смак таких простих продуктів! Відмінно підійде як гарнір до птиці або м'яса, а може послужити легким перекусом. Цей смачний салат на скорую руку, звичайно, в першу чергу сподобається дамам! Пригощайтеся! Час приготування зазначено без урахування запікання (варіння) буряка.

Інгредієнти

  • Буряк (невеликий) - 1 шт
  • Яблуко (середнє, кисло-солодке) - 1 шт
  • Хрін (столовий, готовий) - 1..2 ч. л.
  • Сметана - 1..2 ст. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Цукор - 1 пуч.
  • Сік лимонний - 1 ч. л.
  • Зелень (зелена цибуля, кріп) - на смак

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Продукти для салату. Буряк запекти у фользі в духовці при 180 * -190 * 50-60 хв. Час буде залежати від розміру овоча. Можна зварити.
Яблуко очистити від серцевини, нарізати середнім кубиком, полити соком лимона. Буряк очистити, нарізати середнім кубиком. Все з'єднати в мисці, посолити, додати трохи цукру.
Салат рясно заправити сметаною, додати хрін. Виправити на смак. Подати, посипавши зеленою цибулею і рубаним кропом. Смачного!

Коментарі

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі