Дуже швидкий і легкий салат з фісташками. Сподіваюся вам сподобається. Сама спробувала цей салат в гостях кілька років тому і все ніяк не могла його повторити, а ось в ці новорічні свята аж два рази пригощала своїх гостей.
Інгредієнти
- Грудка куряча (я беру копчену, але можна і варену) - 1 шт
- Капуста пекінська (якщо не велика, то половинку від капусти) - 400 г
- Фісташки - 200 г
- Майонез - 3 ст. л.
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 7
Беремо фісташки, чистимо їх, і потім ріжемо не дуже дрібно. Я ділю одну фісташку на 4-6 частин (залежно від розміру). Це найдовший крок в приготуванні салату. Так само можна взяти більше грам фісташок за бажанням, хто любить.
Шаткуємо капусту пекінську. І в великий контейнер. Виходить об'ємно, щоб потім все в цьому контейнері можна було змішати.
Беремо курячу грудку, як раніше писала, можна і варену. Я з метою зменшити час приготування, беру копчену, та й мені смак більше з нею подобається. Pежем на кубики середнім розміром 0,7-1 см приблизно.
Змішуємо всі інгредієнти і додаємо майонез, добре перемішуємо. Не поспішайте все ложки додавати відразу. Я додаю 2 ст. ложки, потім дивлюся по консистенції і ще додаю.
Салат з пекінської капусти і курки готовий. Смачного!
Коментувати