Фунчоза з овочами (класичний рецепт)

Фунчоза - це локшина, яка використовується в китайській, корейській, японській та інших азіатських кухнях. Рисова локшина дуже корисна і ситна, а готувати її можна з будь-якими інгредієнтами. Такі салати без мяса з моркви по корейськи можна сміливо готувати на вечерю і вживати в пост. Фунчоза (класичний рецепт) - дуже смачна і ситна рисова локшина, яку можна готувати з м'ясом, грибами, овочами та іншими інгредієнтами азіатської кухні. Вона завжди доречна в корейських і японських салатах, а також виступає як самостійне блюдо або гарнір. Суп з фунчозой також неймовірно смачний, ситний і в той же час легкий.

Інгредієнти

  • Фунчоза - 100 г
  • Морква - 1 шт
  • Огірок - 1 шт
  • Корейська приправа - за смаком
  • Оцет - 1 ч. ложка
  • Сіль - 0,5 ч. ложки
  • Рослинна олія - ​​3 ч. ложки
  • Цибуля - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.

Кількість порцій: 2-4

Час приготування: 1 ч.

Оскільки фунчозу варити не потрібно, то цей смачний салат по праву можна вважати блюдом на скорую руку. З морквою і огірком - класичний спосіб приготування цієї приголомшливої ​​рисової локшини.
Поки ми будемо готувати овочі замочуємо фунчозу в окропі. Додаємо сіль і оцет і залишаємо на 10 хвилин.
Шаткуємо моркву і додаємо в неї спеції. Я зазвичай приправляю її корейськими прянощами, додаю сіль і оцет. Залишаю маринуватися хвилин на 5-10, після чого її можна сміливо відправляти до решти інгредієнтів.
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю і часник. Коли вони підрум'яняться, прибираємо їх, а в салат зливаємо тільки масло (воно буде дуже ароматним).
Проціджуємо фунчозу і змішуємо з морквою. Ми залишаємо наш салат з моркви по корейськи і фунчози на одну годину, щоб інгредієнти добре просочилися. Тепер залишилося тільки додати огірок. Шинкувати огірок потрібно такою же соломкою, що і моркву. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі