Гострий квасолевий салат з бринзою

Гострий квасолевий салат з бринзою і кінзою - салат для любителів гостренького і пікантного. Володіє приємними гостро-пряними смаками. Готується неймовірно швидко.

Інгредієнти

  1. Квасоля консервована (в гострому соусі чилі) - 1 бан.
  2. Бринза - 150 г
  3. Кінза (великий пучок) - 1 пуч.
  4. Часник (або за смаком) - 1 зуб.

Час приготування: 10 хвилин

Наші продукти.
Бринзу наріжемо дрібними кубиками. Бринзу для цього салату можна брати будь-яку, на свій смак. Це може бути і Сербська, і Фетакі, і Болгарська, з єдиним уточненням: бринза не повинна бути дуже солоною. Потрібно вибирати сорти більш нейтральні за смаком. Я використовувала Болгарську слабкосолену бринзу, оскільки вона при перемішуванні не розпадається і зберігає форму кубика.
Кінзу наріжемо. Часник дрібно нарубаємо.
З банки з гострою консервованої квасолею чилі злити частину рідини в окрему ємність і відставити убік, вона нам ще знадобиться. Квасоля з рідиною, яка залишилася, перекладаємо в салатницю.
Додаємо нарізану бринзу, кінзу і дрібно нарізаний часник. Перемішуємо. При необхідності додаємо частину раніше відцідженого соусу. Прикрашаємо салат. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі