Грузинський салат з гранатом

Відзначали ми всією фірмою Новий рік в улюбленому грузинському ресторані, в якому завжди дуже смачно і ситно пригощає колоритний господар. Так ось приготував він нам найпопулярніший в його ресторані салат з гранату і буряка. Сказати що це смачно - нічого не сказати. А найголовніше - це дуже просто і доступно. В цей же день записала рецепт для себе і ось тепер буду готувати його не один раз.

Інгредієнти

  • Яловичина (відварна (краще лопатка)) - 100 г
  • Огірок (солоний (середній)) - 1 шт
  • Буряк (відварний (середній)) - 1 шт
  • Гранат - 1 шт
  • Тартар (можна більше) - 4 ст. л.
Яловичину відварити з лавровим листом, сіллю і запашним перцем. Порізати на невеликі шматочки. Я розібрала на волокна, але мені було забагато, наступного разу дрібніше наріжу. Змастити щедро соусом тартар. У мене на фото тонка сіточка, але я потім додала, оскільки не вистачало соковитості.
Солоний огірок нарізати дрібними кубиками і посипати на яловичину. Змастити трохи соусом.
Буряк нарізати такими ж як огірок кубиками і посипати наступним шаром.
Останнім шаром рясно посипати зерна граната. Дати просочитися в холодильнику 1 годину і можна пригощатися. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі