Ситний, багатий білком салат з філе тунця і квасолі. Не зашкодить фігурі. Підходить всім (включаючи тих, хто обмежує себе у вуглеводах). Салат без майонезу, заправлений оливковою олією. Гарний для вечері.
Інгредієнти
- Тунець - 1 бан.
- Квасоля консервована - 1 бан.
- Цибуля червона - 1/4 шт
- Огірок - 1/2 шт
- Петрушка - 1/2 пуч.
- Сік лимонний - 1 ст. л.
- Оливкова олія - 1 ст. л.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 3
Нарізати червону цибулю, полити його лимонним соком. Залишити на 15 хвилин. Злити рідину з консервованих квасолі і тунця. Полити замариновану цибулю оливковою олією. Додати квасолю, тунця, петрушку. Огірок нарізати на четвертинки, видалити насіння, потім нарізати поперек і додати в салат. Наш салат з філе тунця і квасолі готовий, смачного!
Коментувати