Салат з відвареного мяса і граната. Складові прості, всього 5. Поєднання м'яса яловичини і граната з яблуком, чарівним чином народжують абсолютно новий смак. Пробуйте готувати нові салати до святкового столу.
Інгредієнти
- Яловичина (пісна) - 400 г
- Гранат - 2 шт
- Яблуко (зелене жорстке, очищене від шкірки.) - 1 шт
- Яйце куряче - 5 шт
- Майонез - 3 ст. л.
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 7
Відварити яловичину, 1,5 години. Відварити яйця до стану круто. Натерти яблуко зелене (жорстке). Очистити гранати. Нарізати м'ясо кубиками. Яблуко натерти на тертці (попередньо очистити від шкірки). Яйця порізати кубиками.
Засипати в чашу зерна граната. Додати 3 столові ложки майонезу. Перемішати. Викласти на тарілку-блюдо в форму. Поставити для охолодження в холодильник на хвилин 20-30.
Час приготування салату вказано без урахування варіння м'яса і охолодження салату. Смачного!
Коментувати