Грузинський салат з горіхами

Улюблене в Грузії поєднання соковитої зелені, стиглих літніх овочів і товчених горіхів, сванской солі і кахетинської олії. Горіхи, змішуються з олією і соком овочів, створюючи густу, що обволікає горіхову заправку. Цей смачний салат з помідорів незмінне блюдо на нашому столі і він просто не може набриднути. Кухня: Грузинська

Інгредієнти

  • Помідор - 2 шт
  • Огірок - 2 шт
  • Зелень (петрушка, кріп, кінза, можна додати пару гілочок естрагону) - 1 пуч.
  • Горіхи волоські - 30 г
  • Соняшникова олія
  • Сіль (найкраща сванська)

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 2

Наріжте зелень, добре коли в салаті її багато. До традиційних петрушці, кропу і кінзи можна додати пару гілочок естрагону, він зробить смак ще пікантніше.
До зелені додайте огірки і нарізані часточками помідори. Потовчіть горіхи, і посипте ними салат. Заправте його сванской сіллю і щедро полийте кахетинською олією, перемішайте і подавайте на стіл.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі