Улюблене в Грузії поєднання соковитої зелені, стиглих літніх овочів і товчених горіхів, сванской солі і кахетинської олії. Горіхи, змішуються з олією і соком овочів, створюючи густу, що обволікає горіхову заправку. Цей смачний салат з помідорів незмінне блюдо на нашому столі і він просто не може набриднути. Кухня: Грузинська
Інгредієнти
- Помідор - 2 шт
- Огірок - 2 шт
- Зелень (петрушка, кріп, кінза, можна додати пару гілочок естрагону) - 1 пуч.
- Горіхи волоські - 30 г
- Соняшникова олія
- Сіль (найкраща сванська)
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 2
Наріжте зелень, добре коли в салаті її багато. До традиційних петрушці, кропу і кінзи можна додати пару гілочок естрагону, він зробить смак ще пікантніше.
До зелені додайте огірки і нарізані часточками помідори. Потовчіть горіхи, і посипте ними салат. Заправте його сванской сіллю і щедро полийте кахетинською олією, перемішайте і подавайте на стіл.
Коментувати