Кальмар, фарширований ананасом

Обожнюю салати з морепродуктів. Способів приготування їх безліч, ділюся одним з улюблених.

Інгредієнти

  • Ананас - 1 бан.
  • Кальмар (дивіться, щоб тушки були красиві, свіжі і не порвані) - 7 шт
  • Картопля (помити, відварити) - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Майонез
  • Лимон - 1 шт
  • Перець чорний
  • Сіль
  • Морква (хто любить - не обов'язкова в рецепті - відварити, натерти на тертці) - 1 шт

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 7

Відварюємо підготовлений кальмар в киплячій воді 3-5хв.
У цей час нарізаємо дрібними кубиками картоплю, ананас, цибулю ріпчасту, чорний мелений перець, майонез і вичавлюємо сік лимона за смаком. Все перемішати. Даємо кальмару охолонути і фаршируємо підготовленим салатом.
Якщо салат залишився подайте як окрему страву в салатник.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі