Обожнюю салати з морепродуктів. Способів приготування їх безліч, ділюся одним з улюблених.
Інгредієнти
- Ананас - 1 бан.
- Кальмар (дивіться, щоб тушки були красиві, свіжі і не порвані) - 7 шт
- Картопля (помити, відварити) - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Майонез
- Лимон - 1 шт
- Перець чорний
- Сіль
- Морква (хто любить - не обов'язкова в рецепті - відварити, натерти на тертці) - 1 шт
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 7
Відварюємо підготовлений кальмар в киплячій воді 3-5хв.
У цей час нарізаємо дрібними кубиками картоплю, ананас, цибулю ріпчасту, чорний мелений перець, майонез і вичавлюємо сік лимона за смаком. Все перемішати. Даємо кальмару охолонути і фаршируємо підготовленим салатом.
Якщо салат залишився подайте як окрему страву в салатник.
Смачного!
Коментувати