Кальмаровий салат з морквою і яблуком

Невигадливий салат з яблуками і кальмарами на кожен день з доступних продуктів.

Інгредієнти

  • Кальмар - 250 г
  • Морква (варена) - 150 г
  • Цибуля ріпчаста - 100 г
  • Огірок (свіжий) - 70 г
  • Огірок маринований - 70 г
  • Яблуко (Гренні Сміт) - 70 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Майонез (приблизно 3-4 ст. л.) - за смаком
Варену моркву і відварених кальмарів наріжте соломкою. Маленький секрет: Найлегше нарізати соломкою сиру моркву, потім кинути її в киплячу воду з дрібкою солі і цукру і проварити 7-8 хвилин до м'якості, потім відкинути на друшляк і дати охолонути. Така морквина набагато смачніше в салаті і виглядає краще.
Також соломкою наріжте свіжий і маринований огірок
Цибулю наріжте соломкою, обшпарте окропом і відкиньте на сито, дайте охолонути.
Зелене яблуко наріжте соломкою.
Складіть всі інгредієнти в миску, приправте за смаком сіллю і перцем, заправте майонезом. Приберіть в холодильник, щоб салат настоявся 15-20 хвилин.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі