Смачний і ніжний салат з білокачанної капусти з олією! Так мало витрат! Хочу нагадати вам один варіант простого і дешевого салату з редьки. До нього ви повернетеся еще не раз! Вітамінний, легкий, соковитий! Можна їсти хоч вдень, хоч вночі! Він обов'язково сподобається вам!
Інгредієнти для салату з редьки
- Капуста білокачанна / Капустa - 300 г
- Редька (зелена) - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Цукор - 1,5 ст. л.
- Оцет (саме звичайний столовий білий!) - 1 ст. л.
- Спеції (сіль, мелений чорний перець) - за смаком
- Олія - за смаком
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 4
Капусту нашаткувати, перекласти у велику широку миску або на глибоке деко (можна використовувати посуд з алюмінію), посипати сіллю і обминути руками (другий варіант ретельно перетерти руками до появи соку.) Зайвий злити. Це базові варіанти
Редьку натерти на тертці.
Цибулю нарізати півкільцями.
До капусти додати редьку і цибулю, додати сіль, цукор, перець, оцет. Заправити олією.
Все перемішати. Перед подачею настояти в холодільніке 2- 3 години.
Салат готовий. Смачного!
Друзі, базовий варіант рецепта - це підготовка капусти, яка заправляється, настоюється і при подачі посипається зеленню. Я з вами поділилася нашим улюбленим варіантом - з редькою. А також в цей салат можна додати і інші компоненти (наприклад різних овочів), можна додати свіжі або мочені яблука, журавлину, брусницю, солодкий перець, терту моркву, свіжі або солоні огірки. Сіль і цукор регулюйте на свій розсуд. Цей салат з білокачанної капусти з олією добре поєднується ще й з відвареним язиком, м'ясом.
Коментувати