Капустяний салат смачний і ніжний

Смачний і ніжний салат з білокачанної капусти з олією! Так мало витрат! Хочу нагадати вам один варіант простого і дешевого салату з редьки. До нього ви повернетеся еще не раз! Вітамінний, легкий, соковитий! Можна їсти хоч вдень, хоч вночі! Він обов'язково сподобається вам!

Інгредієнти для салату з редьки

  1. Капуста білокачанна / Капустa - 300 г
  2. Редька (зелена) - 1 шт
  3. Цибуля ріпчаста - 1 шт
  4. Цукор - 1,5 ст. л.
  5. Оцет (саме звичайний столовий білий!) - 1 ст. л.
  6. Спеції (сіль, мелений чорний перець) - за смаком
  7. Олія - ​​за смаком

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

Капусту нашаткувати, перекласти у велику широку миску або на глибоке деко (можна використовувати посуд з алюмінію), посипати сіллю і обминути руками (другий варіант ретельно перетерти руками до появи соку.) Зайвий злити. Це базові варіанти
Редьку натерти на тертці.
Цибулю нарізати півкільцями.
До капусти додати редьку і цибулю, додати сіль, цукор, перець, оцет. Заправити олією.
Все перемішати. Перед подачею настояти в холодільніке 2- 3 години.
Салат готовий. Смачного!
Друзі, базовий варіант рецепта - це підготовка капусти, яка заправляється, настоюється і при подачі посипається зеленню. Я з вами поділилася нашим улюбленим варіантом - з редькою. А також в цей салат можна додати і інші компоненти (наприклад різних овочів), можна додати свіжі або мочені яблука, журавлину, брусницю, солодкий перець, терту моркву, свіжі або солоні огірки. Сіль і цукор регулюйте на свій розсуд. Цей салат з білокачанної капусти з олією добре поєднується ще й з відвареним язиком, м'ясом.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі