Такий салат з картоплі і цибулі роблять як гарнір до чевапчичи, але як самостійне блюдо він також дуже смачний. Цей салат з перцю на наступний день стає ще смачніше.
Інгредієнти
- Картопля - 6 шт
- Цибуля ріпчаста (великих) - 2 шт
- Перець болгарський - 2 шт
- Оливкова олія - 100 мл
- Оцет (білий, винний 5%) - 60 мл
- Сіль (або за смаком) - 1 ч. л.
- Цукор - за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Часник - 1 зуб.
Час приготування: 45 хвилин
Нарізати цибулю півкільцями і додати в нього сіль, цукор і перець. Розмішати і влити оцет і масло.
Відварити картоплю.
Запекти перець. Я печу близько 30 хвилин при темп.200 град. Очистити від шкірки і нарізати на смужки.
Картоплю очистити поки вона гаряча і крупно порізати. Часник дрібно нарізати. Змішати теплу картоплю і часник з іншими інгредієнтами.
Якщо у вас немає можливості почекати добу, дайте вашому салату з картоплі постояти хоча б кілька годин, щоб смаки перемішалися. Смачного!
Коментувати