Кавуновий салат з руколи і фети

Освіжаючий смачний салат з руколи і кавуна. Кавунова насолода, солоність бринзи і легка гірчинка руколи в цьому рецепті прекрасно поєднуються, а заправка з лайма і меду допомагають досягти досконалого смаку!

Інгредієнти

  • Кавун - 500 г
  • Фета - 120 г
  • Рукола - 50 г
  • Цедра лайма (для соку)
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Мед - 2 ст. л.
  • Вода - 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 3

Кавун (у мене сорт в якому мало насіння) очистити від кори. Нарізати кавунову м'якоть на кубики. Бринзу порізати. З'єднати кавун, рукколу і бринзу. Для заправки змішати сік половини лайма, 1 столову ложку води, 3 столові ложки оливкової олії і 2 ст. л. меду, посолити і поперчити. Заправити салат. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі