Освіжаючий смачний салат з руколи і кавуна. Кавунова насолода, солоність бринзи і легка гірчинка руколи в цьому рецепті прекрасно поєднуються, а заправка з лайма і меду допомагають досягти досконалого смаку!
Інгредієнти
- Кавун - 500 г
- Фета - 120 г
- Рукола - 50 г
- Цедра лайма (для соку)
- Оливкова олія - 3 ст. л.
- Мед - 2 ст. л.
- Вода - 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 3
Кавун (у мене сорт в якому мало насіння) очистити від кори. Нарізати кавунову м'якоть на кубики. Бринзу порізати. З'єднати кавун, рукколу і бринзу. Для заправки змішати сік половини лайма, 1 столову ложку води, 3 столові ложки оливкової олії і 2 ст. л. меду, посолити і поперчити. Заправити салат. Смачного!
Коментувати