Пропоную вашій увазі знайомий всім салат з крабових паличок і мідій в поліпшеному варіанті. Якщо додати в нього трохи креветок і мідій, блюдо заграє по-новому.
Інгредієнти
- Крабові палички (хорошої якості) - 1 упак.
- Майонез
- Креветки (у мене дрібні) - 2 горст.
- Мідії - 2 горст.
- Соєвий соус - 1,5 ст. л.
- Олія кунжутна - 0,5 ст. л.
- Яйце куряче (варене) - 3 шт
- Кукурудза (маленька баночка) - 1 бан.
- Рис (відварений в підсоленій воді) - 0,5 скл.
- Цибуля зелена - 0,5 пуч.
- Пармезан (тертий)
- Ікра червона (для прикраси)
Для салату я використовувала заморожені дрібні креветки і мідії.
Їх треба викласти в сковороду з кунжутним маслом, влити соєвий соус.
І добре прогріти.
Залишити в тому соусі, якому вони прокипіли. Зайнятися іншими інгредієнтами.
Порубати яйця.
Дістати крабові палички.
Дрібно порізати. Відкрити кукурудзу, злити рідину. Покришити зелену цибулю.
Салат можна збирати порційно в чашках або за допомогою сервировочного кільця. Першим шаром викласти трохи рису, змастити майонезом.
Далі дрібно порізану зелену цибулю (можна замінити іншою зеленню за смаком).
Наступним шаром викласти креветки і мідії (рідину злити).
Трохи кукурудзи. Змастити шар майонезом.
Потім викласти яйця і крабові палички. Змастити майонезом, зверху натерти трохи сиру (у мене Пармезан).
Коментувати