Кростіні з маринованим салатом і сардинами

Кростіні з салатом і сардинами - відмінний варіант для любителів рибних закусок. Готується легко і радує своїм смаком і яскравим видом. Така закуска без сумніву прикрасить будь-який святковий стіл і стане "хітом" серед закусок. Салати з олією - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Багет - 1 шт
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Гірчиця (зерниста) - 1 ст. л.
  • Оцет (винний червоний) - 2 ст. л.
  • Консерви рибні (сардини в маслі) - 1 бан.
  • Сік лимонний - 2 ст. л.
  • Петрушка - 1 пуч.
  • Оливкова олія (1 ст.л. для смаження; 2 ст.л. в салат) - 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (мелений) - за смаком
  • Оливки зелені - 1/2 бан.
  • Маслини - 1/2 бан.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Набір необхідних нам продуктів, все доступно в будь-якому магазині.
Салат приготуємо і замарінуємо заздалегідь, можна навіть на ніч. Цибулю і перець нарізати дуже дрібно. У мисці з'єднати цибулю, солодкий перець, гірчицю, петрушку, влити оцет, лимонний сік, оливкову олію, все ретельно перемішати, додати сіль і перець за смаком (не забуваючи, що в сардинах є сіль) і дати салату замаринуватися в прохолодному місці.
Багет нарізати скибочками і обсмажити з обох боків до золотистого кольору. Зняти зі сковороди і дати охолонути.
На кростини викласти маринований салат.
Зверху покласти по шматочку сардини, маслину, оливку, закріпити шпажкою. Прикрасити зеленню і подавати до столу.
Смачного і щасливого Нового року!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі