Курячий салат з маринованими огірками

Сьогодні хочу запропонувати рецепт простого і смачного салат з куркою і маринованих огірків, який приємно здивує вас своєю ніжністю, соковитістю і ситністю. Соковита куряча грудка, мариновані огірочки, ніжна тушкована цибуля і солодка морква відмінно поєднуються з консервованим зеленим горошком і сметаною. Готується такий салат з маринованих огірків швидко і чудово підійде для повсякденного столу.

Інгредієнти

  • Огірок маринований - 200 г
  • Філе куряче - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Горошок зелений (консервований) - 150 г
  • Сметана - 150 г
  • Олія - ​​6 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
Поставити варитися філе курячої грудки. Варити до готовності на середньому вогні. Коли філе курячої грудки звариться - дістаємо його з бульйону, даємо охолонути, після чого нарізаємо дрібними кубиками.
Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо четвертинками кілець. Наливаємо в сковороду олію, прогріваємо її і викладаємо цибулю. Готуємо цибулю на помірному вогні до прозорості і м'якості.
Поки готується цибуля, очистити і натерти на середній терці моркву.
Коли цибуля буде м'якою і прозорою, викладаємо моркву і тушкуємо під кришкою на середньому вогні, не забуваючи помішувати. Морква з цібулею готові - вони стали м'якими і ніжними, вимикаємо вогонь і даємо охолонути.
Тепер на крупній тертці натерти мариновані огірки.
Перекладаємо в салатник підготовлені інгредієнти для салату: цибуля з морквою, мариновані огірочки, варену курячу грудку, консервований зелений горошок (без рідини), сметану. Посолити і поперчити за смаком. Все добре перемішати.
Простий, смачний і ситний салат з курки і маринованих огірків готовий. Його можна подавати відразу або попередньо охолодити. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі