Курячо-картопляний салат "Примітив"

Ви все знаєте про салат з картоплею? Спробуйте взяти батат і додайте спеції, тоді у вас вийде смачний салат. Розповім, як приготувати пряний салат з куркою, брокколі і картоплею. Всі інгредієнти для салату готуйте окремо, а потім з'єднайте в одній тарілці і подавайте. Курку і картоплю можна запекти або обсмажити на сковороді. Використовуйте готовий набір улюблених спецій або змішайте декілька відповідних. Можна додати більше гостроти, якщо любите, щоб додати страві пікантності.

Інгредієнти

  • Курячі грудки - 1 кг
  • Суміш спецій - 2 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​2-3 ст. л.
  • Картопля солодка - 3 шт (батат)
  • Брокколі - 0,8 кг
  • Сіль велика - за смаком

Кількість порцій: 8

Час приготування: 1 ч. 15 хв.

Наріжте курку без кісток і шкіри невеликими шматочками. Обваляйте курку в суміші спецій і викладіть на деко, полийте декількома краплями оливкової олії. Надішліть курку в холодильник на півгодини.
Вимийте брокколі, очистіть картоплю і наріжте її невеликими кубиками.
Викладіть курку і брокколі на окремих листах, відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 10-15 хвилин, потім викладіть на деко до курки солодку картоплю і перемішайте. Запікайте ще 15 хвилин.
Салат з курки і картоплі готовий. Розкладіть всі інгредієнти по тарілках і подавайте до столу.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі