Квасоля з овочами по-корейськи

Салати з олією по-корейськи дуже улюблені багатьма. Пропоную ще один варіант ситного, ароматного, в міру гострого, пікантного салату з квасолі та моркви з баклажанами. Пригощайтеся.

Інгредієнти

  • Квасоля (чорна) - 100 г
  • Баклажан (середні) - 2 шт
  • Морква (велика) - 1 шт
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Перець солодкий червоний - 1 шт
  • Часник - 3 зуб.
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Цибуля зелена - 2 ... 3 шт
  • Перець чорний
  • Перець червоний пекучий - 1 ч. л.
  • Оцет (9% столовий) - 1,5 ст. л.

Час приготування: 45 хвилин

Час вказано без урахування замочування, відварювання квасолі і настоювання готового блюда, подбайте про це заздалегідь. Приготувати всі необхідні продукти.
Квасолю замочити в холодній воді, залишити на 4-12 годин. Баклажани вимити, нарізати дрібними брусками, посолити і залишити на 6 годин.
Відварити квасолю, це займе 1,5 години. Як завжди варимо з додаванням 1/2 ч. л. цукру. Моркву натерти на тертці корейської, посолити. Відставити на 30 хвилин.
Цибулю нарізати пір'ям і залити оцтом, відставити.
Баклажани промити, віджати від рідини. На рослинному маслі обсмажити їх на вогні трохи нижче середнього, при помішуванні. Нам треба їх проварити в маслі.
З'єднати моркву, баклажани, рубаний часник.
Перець болгарський вимити, нарізати тонкою соломкою, викласти в салат. Додати сіль, цукор, цибулю з рідиною, обидва види перцю. Перемішувати, акуратно піднімаючи жменею.
Спробувати на смак, довести сіль / цукор за смаком. На даному етапі трохи пересолити, оскільки квасолю будемо додавати несолону.
Додати гарячу квасолю. Перемішати.
Закрити і прибрати на 6-12 годин для настоювання. За цей час кілька разів акуратно перемішати. Салат з квасолі та моркви з баклажанами готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі