Квасолевий салат з млинцями і креветками

Доброго дня! Для любителів квасолі, горіхів і ніжних салатів, представляю вам свою версію такого "лобіо-салату". За рахунок яєчних млинців і тонкої нарізки цей розкішний святковий салат з квасолі зовсім не видається важким, проте, це ситний салат з яйцями на мій смак цілком гідний. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Квасоля консервована - 800 г
  • Яйце куряче (перемішати, підсолити і спекти 2 млинчика на рослинній олії) - 3 шт
  • Крабові палички - 360 г
  • Креветки (очищені для салату, приварити до готовності) - 150 г
  • Морква (відварити 20 хвилин до стану "аль-денте") - 350 г
  • Зелень (кінза, ріпчаста цибуля) - 1 пуч.
  • Цибуля ріпчаста (дрібно нашаткувати півкільцями) - 1 шт
  • Соус (горіховий соус, класичний для салату чука)

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 10

Крабові палички максимально тонко і вздовж волокон нарізаємо соломкою. Я наполягаю в цьому рецепті на акуратної і тонкої нарізці, саме вона додасть легкість салату.
Квасолю відкинути на друшляк і промити холодною водою, просушити. Цибулину нарізати максимально тонко півкільцями. Зелень нашаткувати на ваш смак. Креветки приварити, остудити.
Моркву відварити 20 хвилин до готовності, коли остигнула, нарізати як корейську. Посмажити на млинцевій сковороді яєчні млинці і нарізати так само, тонкою і довгою соломкою. Додати рубану зелень, змішати всі інгредієнти
При подачі висипати гіркою на тарілку, акуратно додати горіховий соус, я не перемішувала, на мій смак так виглядає добре і тому, хто їсть, можна додати ще соусу або не весь вмішати в салат. Присипати зеленню. Дуже смачний, в міру ситний, красивий нетривіальний салат з квасолі. Готуйте з задоволенням!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі