Незвичайний, можливо, навіть незвичний, але дуже смачний, корисний і легкий салат з помідорів і кабачків. Літній рецепт краси і здоров'я!
Інгредієнти
- Кабачок - 2 шт
- Помідор - 2 шт
- Часник - 2 зуб.
- Кріп - за смаком
- Сметана - 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Куркума - за смаком
- Насіння льону (для подачі) - 1 ч. л.
Складові.
Натерти кабачки тонкою соломкою.
Серединку не натирають. Вона дає занадто багато рідини, залишимо її для інших страв.
Викладаємо на розпечену сковороду з антипригарним покриттям (якщо ви не впевнені в своїй сковороді, то можна капнути олії). Помішуючи, обсмажуємо (точніше, припускаємо) до стану, так би мовити, "аль денте") коротше, кабачки повинні бути напівсирими.
Відкидаємо на друшляк, щоб стекла зайва рідина, і охолоджуємо.
Нарізаємо помідори і кріп. Для соусу змішуємо сметану, тертий часник, сіль і куркуму. Куркума смакового навантаження в собі не несе, але, кажуть, корисно ... плюс жовтий колір піднімає настрій.
Змішуємо кабачки з іншими інгредієнтами.
Посипаємо лляним насінням. насолоджуємося. СМАЧНОГО!
Коментувати