Легкий салат з зернами граната

Смачний салат з приємною кислинкою гранатових зерен добре поєднується з куркою і буде хорошим доповненням в новорічну ніч, спробуйте.

Інгредієнти

У салат

  • Листя салату / Салат - 100 г
  • Морква - 1 шт
  • Пармезан - 20 г
  • Гранат
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Сіль за смаком

для грінок

  • Хліб
  • Порошок часниковий - 2 пуч.
  • Базилік - 2 пуч.
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Сіль за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Спочатку зробимо хрусткі грінки. Білий хліб нарізаємо на невеликі кубики. На деко кладемо пергаментний папір і висипаємо наші грінки. Посипаємо сіллю і також сухим часником. Ні в якому разі не використовуйте свіжий часник, інакше він буде горіти. Потім посипаємо наші грінки улюбленими спеціями, я взяла базилік. Потім грінки побризкати оливковою олією і гарненько перемішати. Потім знову додаємо базилік і часник і відправляємо в духовку на 180 градусів на 10-15 хвилин.
Поки грінки готуються моркву натерти на дрібній тертці.
У глибоку миску кладемо суміш листя салату, натерту моркву і не багато соку гранату, приблизно 2-3 ст. лож., для соковитості салату. Все перемішати.
Потім додаємо зерна граната і грінки, посипаємо сіллю і заправляємо оливковою олією.
Потім натерти на крупній тертці сир Пармезан. Все перемішати.
Салат готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі