Смачний салат з приємною кислинкою гранатових зерен добре поєднується з куркою і буде хорошим доповненням в новорічну ніч, спробуйте.
Інгредієнти
У салат
- Листя салату / Салат - 100 г
- Морква - 1 шт
- Пармезан - 20 г
- Гранат
- Оливкова олія - 3 ст. л.
- Сіль за смаком
для грінок
- Хліб
- Порошок часниковий - 2 пуч.
- Базилік - 2 пуч.
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Сіль за смаком
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Спочатку зробимо хрусткі грінки. Білий хліб нарізаємо на невеликі кубики. На деко кладемо пергаментний папір і висипаємо наші грінки. Посипаємо сіллю і також сухим часником. Ні в якому разі не використовуйте свіжий часник, інакше він буде горіти. Потім посипаємо наші грінки улюбленими спеціями, я взяла базилік. Потім грінки побризкати оливковою олією і гарненько перемішати. Потім знову додаємо базилік і часник і відправляємо в духовку на 180 градусів на 10-15 хвилин.
Поки грінки готуються моркву натерти на дрібній тертці.
У глибоку миску кладемо суміш листя салату, натерту моркву і не багато соку гранату, приблизно 2-3 ст. лож., для соковитості салату. Все перемішати.
Потім додаємо зерна граната і грінки, посипаємо сіллю і заправляємо оливковою олією.
Потім натерти на крупній тертці сир Пармезан. Все перемішати.
Салат готовий. Смачного!
Коментувати