Пропоную спробувати легкий рецепт салату з тунця і авокадо, який зможе прекрасно урізноманітнити ваше меню на Трійцю. Легкий і в той же час ситний, вітамінний і яскравий салат з авокадо. Рецепт салату зустрівся мені на німецькому кулінарному сайті. Пригощайтеся!
Інгредієнти
- Тунець (у власному соку, 80гр.) - 1 бан.
- Авокадо - 1 шт
- Яйце куряче (відварне) - 1 шт
- Помідор - 1 шт
- Лимон (невеликий) - 0,5 шт
- Олія (соняшникова або оливкова) - 1 ст. л.
- Сіль - 1 пуч.
- Цукор - 1 пуч.
- Цибуля червона (або шалот) - 15 г
- Зелень - за смаком
- Часник - 1 зуб.
Час приготування: 5 хвилин
Кількість порцій: 1
Лимон, помідор і зелень помити, авокадо, яйце і цибулю почистити.
Середніми кубиками нарізати яйце, авокадо і помідор. Цибулю нарізати тонкими пір'ями, часник дрібно порубати.
Додати до нарізаних продуктів філе тунця і зелень. Посолити і злегка підсолодити (якщо помідор солодкий, то цукор не потрібен). Скропити салат соком лимона і заправити олією. Поперчити за бажанням.
Перед подачею салат з тунця і авокадо добре перемішати. Смачного!
Коментувати