Легкий салат з авокадо і тунця

Пропоную спробувати легкий рецепт салату з тунця і авокадо, який зможе прекрасно урізноманітнити ваше меню на Трійцю. Легкий і в той же час ситний, вітамінний і яскравий салат з авокадо. Рецепт салату зустрівся мені на німецькому кулінарному сайті. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Тунець (у власному соку, 80гр.) - 1 бан.
  • Авокадо - 1 шт
  • Яйце куряче (відварне) - 1 шт
  • Помідор - 1 шт
  • Лимон (невеликий) - 0,5 шт
  • Олія (соняшникова або оливкова) - 1 ст. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Цукор - 1 пуч.
  • Цибуля червона (або шалот) - 15 г
  • Зелень - за смаком
  • Часник - 1 зуб.

Час приготування: 5 хвилин

Кількість порцій: 1

Лимон, помідор і зелень помити, авокадо, яйце і цибулю почистити.
Середніми кубиками нарізати яйце, авокадо і помідор. Цибулю нарізати тонкими пір'ями, часник дрібно порубати.
Додати до нарізаних продуктів філе тунця і зелень. Посолити і злегка підсолодити (якщо помідор солодкий, то цукор не потрібен). Скропити салат соком лимона і заправити олією. Поперчити за бажанням.
Перед подачею салат з тунця і авокадо добре перемішати. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі