Листковий салат з печінкою тріски

Пропоную приготувати простий і смачний салат з сиром і печінки тріски до будь-якого свята.

Інгредієнти

  • Печінка тріски - 1 бан.
  • Сир твердий (-80 г) - 70 г
  • Цибуля зелена - 1/2 Пуч.
  • Огірок солоний - 1 шт
  • Картопля (або 1,5 шт в залежності від розміру) - 2 шт
  • Майонез - 2 ст. л.
Необхідні інгредієнти для салату.
Сир натерти на дрібній тертці і викласти першим шаром на тарілку.
Печінку тріски розім'яти виделкою, викласти другим шаром. Нарізати зелену цибулю і посипати їм печінку тріски.
Відварену картоплю натерти на тертці і викласти на шар печінки з цибулею. Солоний огірок нарізати соломкою і викласти на картоплю, потім нанести на шар картоплі з огірками трохи майонезу і дати салату настоятися в холодильнику приблизно 1 годину.
Листковий салат з печінки тріски і сиру з майонезу готовий. Можна подавати до столу. Смачного!
В оригінальному рецепті верхній шар салату (картопля) пропонувалося повністю змастити майонезом. Я це робити не стала. Нам його вистачило в тому варіанті, як на фото.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі