Листковий салат з курячою печінкою

Люблю листкові салати на день народження, тому вирішила поекспериментувати з інгредієнтами і спробувати приготувати салат з печінки. Це смачно.

Інгредієнти

  • Печінка куряча - 150 г
  • Огірок маринований (малосольний або солоний. Пару маленьких огірочків) - 2 шт
  • Морква (велика) - 1 шт
  • Сир твердий - 80 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Майонез - за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 5

Готуємо печінку. Я обсмажила і протушкувала. У процесі потрібно посолити, додати улюблених спецій. Остигнулу печінку нарізаємо невеликими шматочками. Складаємо в салатник першим шаром. Зверху змащуємо майонезом. Щоб краще просочилося, розрівняти майонез виделкою.
Сир натираємо на крупній тертці, або нарізаємо брусочками. Викладаємо другим шаром, змащуємо майонезом.
Нарізаємо дрібними кубиками огірочки. Викладаємо третім шаром, так само змащуємо майонезом. У мене, до речі, були мариновані огірочки.
Відварюємо моркву, нарізаємо кубиками, викладаємо четвертим шаром. Якщо потрібно, можна присолити. Змащуємо майонезом.
Відварені яйця натираємо на крупній тертці або кришимо дрібними кубиками, викладаємо останній шар і робимо сіточку з майонезу, або просто змащуємо.
Прибираємо салат в холодильник на кілька годин для просочення. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі