Листковий салат з шинки з маслинами

Ситний і одночасно свіжий салат з болгарським перцем і шинкою, який не соромно поставити і на святковий стіл на день народження, оскільки виглядає він дуже ошатно. Можна готувати як салати на день народження. Кількість продуктів довільне, чогось більше, чогось менше, на ваш смак. Я зібрала його буквально з того, що знайшла в холодильнику. Вийшло смачно.

Інгредієнти

  • Картопля
  • Шинка
  • Перець болгарський
  • Куряче яйце
  • Огірок маринований
  • Майонез
  • Цибуля зелена
  • Зелень
  • Маслини
  • Листя салату / Салат
Плоске блюдо застелити листям зеленого салату. Викласти картоплю, нарізану тонкими скибочками, нанести сіточку з майонезу.
Зверху розкласти шинку або будь-яке варено-копчене м'ясо, нарізане тонкими скибочками, і знову нанести сіточку з майонезу.
Потім викласти болгарський перець, нарізаний смужками, нанести сіточку з майонезу і посипати дрібно нарізану зеленню.
Наступним шаром викласти білки яєць, натерті на крупній тертці, зробити сіточку з майонезу
і посипати зеленою цибулею.
Потім йдуть мариновані огірочки, нарізані соломкою.
Засипати натертими на дрібній тертці жовтками. Прикрасити салат половинками маслин без кісточок, смужками болгарського перцю або як ви забажаєте. Дати салату настоятися в холодильнику півгодини - годину. Салат з шинкою і болгарським перцем готовий. Можна подавати на стіл. Смачного вам і вашим близьким і гостям!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі