Листковий салат з тунцем і огірком

Легкий листковий салат з тунцем і огірком. Тунця можна замінити на будь-яку рибу і не обов'язково консервовану. Готуйте салати з сиром, це смачно.

Інгредієнти

  • Яйце куряче (варене) - 1 шт
  • Тунець (консервований) - 0,5 бан.
  • Морква (варена) - 1 шт
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Сир твердий - 70 г
  • Сметана - 1 ст. л.
  • Гірчиця (зерниста) - 1 ч. л.
  • Сіль

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Два маринованих огірочка нарізати напівкружечками. Варений білок і сир натерти на середній тертці.
Варену моркву так само натерти на середній тертці.
Для соусу змішати варений жовток, сметану та гірчицю.
У креманку/келих/салатник викласти білок.
Зверху тунець і соус.
Потім огірочки. Всі шари трохи притискаємо.
Зверху моркву і соус.
Останнім шаром сир. Не приминати.
Прикрасити наш листковий салат з тунцем і огірком, порізаним на чотири частини. Можна подавати. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі