Хрусткий м'ясний салат з гострою приправою гармонує з домашніми огірочками. Він дуже ситний і пікантний на смак - відмінна закуска до будь-якого столу. Інгредієнтів мінімум, приготування не вимагає особливої праці. Такий салат з моркви і м'яса сподобається кожному, оскільки гостроту можна регулювати.
Інгредієнти
- Олія - 3 ст. л.
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Морква - 1 шт
- М'ясо (м'якоть) - 300 г
- Огірок (солоний, маринований) - 3 шт
- Майонез (домашній) - 2 ст. л.
- Приправа (для корейських салатів) - 2 ч. л.
- Сіль
- Зелень
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 5
Цибулю ріжемо півкільцями і смажимо на олії.
На сковороду додамо моркву, порізану дрібною соломкою, "корейські" приправи. Все швидко перемішати і відразу знімемо з плити, щоб морква залишилася хрусткою.
М'ясо порізати соломкою.
М'ясо смажимо до зарум'янювання.
Додамо м'ясо до овочів.
Поріжемо огірки соломкою. Розмістимо на друшляку, щоб стекла зайва рідина.
Додамо огірки, майонез і подрібнений часник до решти інгредієнтів.
Все з'єднаємо. Смачного!
Коментувати