Простий, але дуже смачний, нетривіальний салат з м'яса свинини і баклажанів. Заправка з томатів і зелені з оливковою олією! Ці салати без майонезу виходять пікантними, гострими, "брутальними". Пригощайтеся!
Інгредієнти
- Баклажан - 1 шт
- Свинина (без жиру, відварна) - 100 г
- Помідор (середні) - 2 шт
- Часник - 1 зуб.
- Оливкова олія - 1 ст. л.
- Петрушка - 3 гілочки
- Спеції (за смаком: сіль, аджика суха)
- Огірок маринований - 3 шт
- Перець чилі - 1/3 шт
- Оцет (винний 6%) - 1 ст. л.
- Цибуля червона - 0,3 шт
Баклажан очистити і нарізати брусочками. Поставити обсмажувати в невеликій кількості рослинного масла. Коли баклажан стане вже м'яким, додати до нього відварну свинину, порізану брусочками. Гострий перець (ми від насіння не чистимо) порізати кільцями і додати туди ж. Перемішати і обсмажувати до готовності баклажан.
Тим часом нарізати соломкою огірочки, цибулю півкільцями.
Помідор 1 шт порізати смужками, додати спеції і вже остиглі баклажани з м'ясом. З другого помідора зняти шкірку, порізати довільно і викласти в чашу блендера. Туди ж відправити зубчик часнику, зелень, оливкову олію та оцет. Збити нашу майбутню заправку для салату до отримання однорідної маси.
Додати заправку до салату, перемішати.
Смачного!
Коментувати