Нетривіальний салат "Гладіатор"

Простий, але дуже смачний, нетривіальний салат з м'яса свинини і баклажанів. Заправка з томатів і зелені з оливковою олією! Ці салати без майонезу виходять пікантними, гострими, "брутальними". Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Баклажан - 1 шт
  • Свинина (без жиру, відварна) - 100 г
  • Помідор (середні) - 2 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Петрушка - 3 гілочки
  • Спеції (за смаком: сіль, аджика суха)
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Перець чилі - 1/3 шт
  • Оцет (винний 6%) - 1 ст. л.
  • Цибуля червона - 0,3 шт
Баклажан очистити і нарізати брусочками. Поставити обсмажувати в невеликій кількості рослинного масла. Коли баклажан стане вже м'яким, додати до нього відварну свинину, порізану брусочками. Гострий перець (ми від насіння не чистимо) порізати кільцями і додати туди ж. Перемішати і обсмажувати до готовності баклажан.
Тим часом нарізати соломкою огірочки, цибулю півкільцями.
Помідор 1 шт порізати смужками, додати спеції і вже остиглі баклажани з м'ясом. З другого помідора зняти шкірку, порізати довільно і викласти в чашу блендера. Туди ж відправити зубчик часнику, зелень, оливкову олію та оцет. Збити нашу майбутню заправку для салату до отримання однорідної маси.
Додати заправку до салату, перемішати.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі