Від щирого серця рекомендую приготувати цей святковий салат з куркою, ананасами і маринованими опеньками. Його смак вас підкорить, а барвистий вид підніме настрій. Я часто готую цей салат. Ніхто не залишається байдужим спробувавши його. Незвичайне поєднання інгредієнтів дає чудовий смак.
Інгредієнти
- Філе куряче (відварне) - 200 г
- Шинка - 200 г
- Ананас (консервований) - 200 г
- Гриби (опеньки мариновані) - 200 г
- Перець солодкий (для барвистості жовтий і червоний) - 2 шт
- Ізюм - 30 г
- Горіхи волоські (підсушені) - 30 г
- Майонез - 130 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 6
Куряче філе, шинку, перець, ананаси нарізати, скласти у велику миску. Додати мариновані опеньки, сіль, перець, майонез, горіхи, все ретельно перемішати. Салат готовий, смачного!
Коментувати