Новий рецепт салату з пекінської капусти. Виходить дуже соковитий, свіжий, смачний і ароматний салат. Він з легкістю буде доповненням святкового столу на Великдень. Збережіть собі цей рецепт і обов'язково спробуйте.
Інгредієнти
- Морква - 1 шт
- Часник - 1 зуб.
- Капуста пекінська - 0.5 шт
- Перець болгарський - 1 шт
- Огірок - 1 шт
- Свинина - 150 г
- Кріп
- Коріандр - 1 ч. л.
- Сіль
- Соєвий соус - 1 ч. л.
- Оцет (6%) - 1 ст. л.
- Перець червоний пекучий
- Олія - 3 ст. л.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 6
Моркву натріть на тертці, додайте часник, сіль, коріандр і оцет. Розігрійте сковороду з 1 столовою ложкою олії і прогрійте моркву на сильному вогні близько 1 хвилини. Витріть сковороду серветкою і на олії обсмажте м'ясо. Додайте сіль, коріандр, червоний мелений перець і соєвий соус. Обсмажте м'ясо до готовності. Червоний болгарський перець і свіжий огірок наріжте соломкою. Пекінську капусту розрізати біля основи і розділіть руками на дві частини і потім так само на 4 частини. Поділяючи капусту руками вона пускає менше соку і салат не буде водянистим. Кріп подрібніть і з'єднайте всі інгредієнти. Заправте салат олією і посоліть. Салат готовий. Смачного!
Коментувати