Новий салат з пекінської капусти

Новий рецепт салату з пекінської капусти змінює все кардинально. Виходить дуже соковитий, свіжий, смачний і ароматний салат з пекінською капустою з олією. Він з легкістю буде доповненням святкового столу на Великдень. Збережіть собі цей рецепт салату на Пасху і обов'язково спробуйте.

Інгредієнти

  • Морква - 1 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Капуста пекінська - 0.5 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Огірок - 1 шт
  • Свинина - 150 г
  • Кріп
  • Коріандр - 1 ч. л.
  • Сіль
  • Соєвий соус - 1 ч. л.
  • Оцет (6%) - 1 ст. л.
  • Перець червоний пекучий
  • Олія - ​​3 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 6

Моркву натріть на тертці, додайте часник, сіль, коріандр і оцет. Розігрійте сковороду з 1 столовою ложкою рослинного масла і прогрійте моркву на сильному вогні близько 1 хвилини. Витріть сковороду серветкою і на рослинному маслі обсмажте м'ясо. Додайте сіль, коріандр, червоний мелений перець і соєвий соус. Обсмажте м'ясо до готовності. Червоний болгарський перець і свіжий огірок наріжте соломкою. Пекінську капусту розрізати біля основи і розділіть руками на дві частини і потім так само на 4 частини. Поділяючи капусту руками вона пускає менше соку і салат не буде водянистим. Кріп подрібніть і з'єднайте всі інгредієнти. Заправте салат олією і посоліть. Салат з пекінською капустою з олією готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі