Свіжіий, соковитий, не важкий, але досить ситний салат без мяса з пекінки і яєчного млинчику. Цілком може замінити легку вечерю або перекус. Просто, швидко, смачно! Заходьте, угощайтесь.
Інгредієнти:
- Пекінка - 200 г
- Перець болгарський - 1 шт
- Цибуля червона - 1 шт
- Помідор (4-5 невеликих томатів) - 4 шт
- Яйце куряче - 2 шт
- Борошно пшеничне / Борошно - 1 ст. л.
- Олія - 1 ч. л.
- Зелень - 1/2 пуч.
- Йогурт - 200 г
- Гірчиця (зерниста) - 1 ч. л.
- Табаско - 1/4 ч. л.
- Сік лимонний - 2 ч. л.
- Сіль
- Перець чорний
Невелику цибулину нарізати півкільцями, залити лимонним соком (1 ч. л.), перемішати, залишити в сторону.
Яйця збити з борошном і дрібкою солі.
Рослинну олію добре розігріти в сковороді. Вилити яєчну масу в сковороду і обсмажити млинець з двох сторін до рум'яного стану. Остудити.
Йогурт змішати з зернистою гірчицею (можна використовувати звичайну 1/2 ч. л.) соусом Табаско або будь-яким іншим гострим соусом. Влити лимонний сік (1 ч. л.), Посолити.
Пекінку нашаткувати. Викласти в глибоку чашу.
Перець нарізати соломкою і додати до капусти.
Помідори нарізати часточками, з цібулі злити рідину. Викласти овочі в загальну чашу.
Туди ж додати нарізаний соломкою яєчний млинець і подрібнену зелень. Заправити салат йогуртовим соусом, акуратно перемішати. Можна заправити салат сметаною або майонезом, за вашим бажанням. Готуйте пісні салати з пекінки! Смачного!
Коментувати