Пікантний, гострий, вітамінний і овочевий салат з курячою грудкою. Схожий на корейський. Велика кількість овочів в складі.
Інгредієнти
- Квасоля стручкова - 1 пуч.
- Огірок - 2 шт
- Грудка куряча (печена) - 1 шт
- Морква - 2 шт
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Олія - 2 ст. л.
- Гірчиця - 2 ч. л.
- Кунжут - 1 ст. л.
- Спеції - 1 ч. л.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 4
Моркву та огірки порізати соломкою. Для моркви використовую терку. У огірків не використовувати серцевину з насінням. Цибулю порізати півкільцями.
Квасолю відварити протягом 5 хвилин. Якщо стручки занадто довгі, то розрізати їх. Курку порізати дрібними шматочками.
Всі овочі та курку перемішати. Додати соєвий соус, масло, спеції, кунжут та гірчицю.
Все перемішати і дати постояти 5-10 хвилин. Смачного
Коментувати