Овочевий салат з квасолею і яблуком

Легкий салат через овочів, ситний через квасолю і ніжний через яблучка салат з консервованої квасолі. Хіба можна не спробувати?!

Інгредієнти

  • Буряк (середнього розміру) - 1 шт
  • Яблуко - 1 шт
  • Огірок маринований - 4 шт
  • Квасоля консервована (біла) - 1 бан.
  • Перець чорний
  • Сіль
  • Олія
Відварений і охолоджений буряк нарізаємо кубиком і хорошенко обмазуємо його олією. Це нам потрібно для того, щоб буряк не так рясно ділился своїм соком з іншими інгредієнтами.
Огірки нарізаємо середніми шматочками.
Яблуко нарізаємо тонкими пластинами.
Відкриваємо консервовану квасолю і все відправляємо в салатник.
Перемішуємо, скроплюємо лимонним соком, солимо, перчимо, присмачуємо олією. Ще раз перемішуємо.
Викладаємо наш салат з квасолі консервованої в вазочку і подаємо до столу. Дуже смачно!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі