Легкий салат через овочів, ситний через квасолю і ніжний через яблучка салат з консервованої квасолі. Хіба можна не спробувати?!
Інгредієнти
- Буряк (середнього розміру) - 1 шт
- Яблуко - 1 шт
- Огірок маринований - 4 шт
- Квасоля консервована (біла) - 1 бан.
- Перець чорний
- Сіль
- Олія
Відварений і охолоджений буряк нарізаємо кубиком і хорошенко обмазуємо його олією. Це нам потрібно для того, щоб буряк не так рясно ділился своїм соком з іншими інгредієнтами.
Огірки нарізаємо середніми шматочками.
Яблуко нарізаємо тонкими пластинами.
Відкриваємо консервовану квасолю і все відправляємо в салатник.
Перемішуємо, скроплюємо лимонним соком, солимо, перчимо, присмачуємо олією. Ще раз перемішуємо.
Викладаємо наш салат з квасолі консервованої в вазочку і подаємо до столу. Дуже смачно!
Коментувати